Kortspesialer i Premier League!

promo280757813

Det hagler av spill til dagens kamper i Premier League!

Liverpool – Everton

Etter 2 ukers pause fra Premier League med landslagskamper, er det et Merseyside oppgjør som starter den 30. runden. Everton har sett bra ut i det siste, og er oppe og snuser på topp 6. Liverpool sin form har vært veldig varierende, der de største problemene har oppstått mot lag på den nedre halvdel. Merseyside oppgjørene preges ofte av mange kort, noe som gjør at kortlinjene ligger på rundt 5 hos de fleste bookier. Dette er en vanskelig linje å slå, der jeg føler verdien heller ligger på spillerkort. Can, Milner og Gueye blant de heteste kortfavorittene, der samtlige sannsynligvis vil leve farlig gjennom hele kampen.

Everton +1 asian hcp @1,71 8u
Kort Milner@3,50 3u
Kort Gueye@3 3u
Kort Can @3 3u

5818ad4b8658542364b36bb7.iS9Kf2qvaXWX

Burnley – Tottenham

Et hjemmesterkt Burnley gjester Tottenham på Turf Moor. Dette er to lag som går ut i 100, og skaper mange målsjanser før hvilen. Burnley blir ofte belønnet med mange kort, og skulle vært klare favoritter på å få flest kort. Relativt ukjente Stuart Atwell dømmer oppgjøret. Han har dømt klart flest kamper i championship denne sesongen, noe som gjør det vanskelig å si hvor streng han er med kortene. Begrenser meg derfor på spillerkort og antall units i dette oppgjøret. Robbie Brady starter trolig som venstremidtbane, og kan få det travelt mot Alli og Walker.

over 1 mål til pause asian Hcp @1,95 9u
Begge lag scorer til pause @5,60 2u
Kort Brady@6 2u
Burnley flest kort (-0,5) @2.02 8u

5818ad4b8658542364b36bb7.iS9Kf2qvaXWX

 

Chelsea – Crystal Palace

Big Sam har virkelig begynt å få sving på Crystal Palace som nå står med 3 strake seire i serien. Dagens motstander kan fort bli i det vanskeligste laget å slå, men alt ligger til rette for et spennende oppgjøre på Stamford Bridge. Craig Pawson skal dømme oppgjøret. Han varierer veldig i hvor streng han er. Noen kamper har han dømt med gjensydde lommer, mens andre ganger spiller han 52 plukk opp med kortene. Selv om han i denne kampen vil prøve å ligge listen høyt, vil kortene mest sannsynlig renne inn. Zaha har spilt både høyre og venstreving denne sesongen, men har startet sine siste 2 kamper på høyre siden. Cahill som venstremidtstopper kan fort få det vanskelig, og har 50 prosent høyere i odds på Unibet sammenliknet med Coolbet. Dette gir oss fin verdi. Hazard mot Ward kan også bli spennende. Sistnevnte står med imponerende 4 kort siste 10 kamper. I mine øyne er oddsen alt for høyt priset. Nysigneringen Luka Milivojevic står utrolig nok uten kort for Crystal Palace. Han hadde en takling som var i det røde laget forrige kamp som Atkinsen ikke fikk med seg. Skal få det vanskelig i dypet i dag.

Kort Cahill @6 3u Unibet
Kort Ward @4,5 5u Unibet
Kort Luka Milivojevic @2,95 7u Coolbet
Rødt kort Luka Milivojevic @21 u Unibet
Over 4 kort asian HCp @2 9u Bet 365

Leicester – Stoke

Klarer ikke å holde meg unna kort til Drinkwater til 5,50 i odds på coolbet. Fått 7 kort siste 19, og kan få det tøft mot et kontringsvillig Stoke.

Kort Drinkwater@5,50 4u Coolbet

coolbet_sb_250x250_desk_pl2016

Manchester United – West Bromwich Albion

Et skadepreget Manchester United kan få det tøft mot et dyptliggende WBA. Ser ikke helt hvor alle kortene skal komme fra ettersom at begge lag gir fra seg lite rom. Holder meg derfor bare til 1 spillerkort i denne kampen. McClean har slitt med spiletid denne sesongen, men har klart å plukke opp 7 kort selv om. Oddsen skulle vært under 3, noe som Coolbet tilbyr.

Under 4 kort asian Hcp@2 8u bet 365
Kort McClean@3,75 @3u Unibet

Southampton – Bournemouth

Vår gode venn Dan Gossling har fått tilbake sin gode odds på kort, og står til hele 5,25! En halvskadet Arter, gjør det meget mulig at Dan starter i dypet for Bournemouth. Unibet tilbyr 3,20 noe som virker rimelig. Denne oddsen vil garantert synke.

Kort Dan Gossling @5,25 6u Coolbet

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s