NBA-Dobbel!

image


Cavaliers ML + Pistons ML til 1.99 @Coolbet 7u

Cleveland’s trener Tyrone Lue meldte tidligere i dag at Cavs ikke kommer til å hvile noen spillere når de gjester United Center og Chiccago Bulls i natt. Cleveland har kommet opp på delt 1st seed i øst etter Bostons tap i går, med seier her vil de rykke ifra. Iman Shumpert er tilbake til denne og her bør de, og skal slå Bulls.
Pistons er i forferdelig form om dagen og lite ser ut til å stemme. Møter her ligaens klart dårligste bortelag i Brooklyn Nets. Selv om Nets har vist lovende form den siste tiden velger jeg Pistons da motivasjonen bør være mye større hos hjemmelaget. Med tap her i natt kan Pistons vinke farvel til årets sluttspill.

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s