14.Plass: Kristansund BK

kbk.jpg

 

Kristiansund er strukturerte og kompakte i spillet. I fjor vant de OBOS-ligaen med 62 poeng og tre poeng ned Sandefjord. Hver kamp blir viktig for laget, og som nyopprykket er det som regel ikke vanskelig å motivere laget til kamper. Kristiansund har vist seg sterke på hjemmebane, og plukker trolig en god del poeng hjemme i Eliteserien også. En drømmestart mot Molde hadde vært fantastisk, men alle poeng fra storlagene er en bonus og ikke et «must». Skal laget holde seg må de plukke poeng mot naboene, og det har dette laget i seg. De har spennende spillere, da særlig duoen Kamer Qaka og Daouda Bamba.

Toppscorer

Daouda Bamba er trolig mannen Kristiansund må stole på. 22-åringen fra Elfenbenskysten ble toppscorer for KBK i fjor med sine 20 scoringer. Bamba er ung og det er ingen grunn til at han ikke skal kunne ta nye steg og fortsette å imponere i Eliteserien!

Dødballer

Christoffer Aasbak har en god venstrefot som i fjor la opp til flere mål fra cornere og frispark. Venstrebacken er forhåpentligvis i bedre fysisk form enn under fjorårssesongen i Hødd. God offensivt, men har noen svakheter i det defensive spillet. Uansett er han et våpen på dødballer.

Konklusjon

Et lag med nok «X-faktor», de tar med seg det positive fra forrige sesong og kommer til å krige for å holde seg i Eliteserien. Har en veldig god spiss i Bamba, ballfordeler i Qaka og dødballfot i Aasbak. De to første blir veldig viktige for laget i år.

14.Plass

 

 

 

unibet.gif

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s