Nattens NBA Tips!

image

Mjønes slår til med NBA-bonanza natt til irsdag!

New York Knicks – Detroit Pistons

Pistons ML til 1.83 @Coolbet 7u
Pistons -7.5 til 3 @Unibet 2u

Pistons ligger for øyeblikket på 10.plass i Eastern Conference og kjemper om en plass blant de 8 som kommer til årets sluttspill. Med bare en kamp opp til Miami på 8.plass bør motivasjonen være til stede hos Van Gundy’s gutter.
Knicks på den andre siden har gitt opp håpet om å nå sluttspillet og har veldig lite å spille for. De ligger for øyeblikket på delt 11-14.plass og kan med litt «utur» sikre seg et fint lodd til årets draft-lotteri.
UPDATE: Carmelo Anthony bekreftet spiller i natt, longshotten kan dere vurdere å selle, ML spillet står.

San Antonio Spurs – Cleveland Cavaliers

Kawhi Leonard o26p til 1.72 @Unibet 7u
Kyrie Irving o25.5p til 1.85 @Unibet 7u
LeBron James o8 assists til 2 @Coolbet 6u

Kveldens store høydepunkt hvor de to beste basketballspillerne i verden møtes. Noe overraskende velger Popovich å ikke hvile noen av spillerne og begge lag ser ut til å stille med noenlunde toppet mannskap. Korver og Shumpert spiller ikke for Cavs, noe som har minimal betydning utover at start 5-eren kanskje må spille et par minutter ekstra.

Leonard er på eget gulv og vil være motivert for en matchup mot LeBron James. La 41 poeng på Cavs og James sist de møttes og skal oppimot, om ikke over 30 poeng også i natt.

Irving elsker storkamper. La 29 poeng sist. Selv om han møter en god forsvarer i Danny Green må Irving stå for en stor del av poengene om Cleveland skal holde følle her i natt.

LeBron James snitter 8.8 assist per kamp denne sesongen og mot Leonard som kommer til å spille steintøft forsvar hele kampen ser jeg for meg en Bron som vil forsøke å lete etter lagkameratene sine.

Toronto Raptors – Orlando Magic

Raptors -7.5 til 1.90 @Bet365/Coolbet 7u

Bak dette spillet ligger mye av samme motivasjonen til Pistons-spillet. Magic gjester et Raptors lag som har vunnet 5 strake og jakter posisjon inn mot sluttspillet. Magic ligger i likhet med nevnte Knicks langt nede på tabellen i Eastern Conference. Her spår jeg en relativt enkel seier for hjemmelaget.

Lykke til !

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s