Tips til kveldens MLS-kamper!

image

To kamper, tre tips og mange units i spill! Les @Christianokv sine MLS-Tips!

New England Revolution v Minnesota United

New England Revolution har startet sesongen med to strake bortetap, Men hvis vi ser på det fra et annet perspektiv så er det ikke helt krise. De tapte mot to av de beste hjemmelagene forrige sesong Colorado Rapids og FC Dallas.

Minnesota startet sesongen med to stygge tap 1-5 og 1-6, mens de klarte å karre til seg 2-2 sist. Til denne kampen mangler de fire(!) spillere som vanligvis er i Start XI. Francisco Calco, Johan Venegas, Rasmus Schuller og Kevin Molino er alle på landslagsoppdrag for henholdsvis Costa Rica, Finland og Trinidad & Tobago.

Minnesota er et av de desiderte dårligste lagene i MLS og uten disse fire spillerne tror jeg det blir ekstremt vanskelig å få til et godt resultat. Dette er en gylden mulighet for New England til å ta sin første trepoenger i sin første hjemmekamp for året.

 

New England Revolution -1 (Asian Handicap) @ 1.60 (8.5 units) Coolbet

 

Columbus Crew v Portland Timbers

Søndag 26. Mars 03:00

Portland Timbers har fått en fantastisk åpning på sesongen med 9/9 mulige poeng og 10 mål scoret på 3 kamper. 5-1 hjemme i premieren mot Minnesota, 0-1 borte mot LA Galaxy og 4-2 hjemme mot Houston Dynamo sist.

Columbus Crew har åpnet sesongen med ett tap, én uavgjort, og seier borte mot DC sist og det gir 4 poeng i banken. At Crew skal være 1.85-favoritter selv om Nagbe og Guzman er ute her er jeg veldig lite enig i og da har jeg tenkt til å benytte meg av oddsen på den andre siden.

Begge lagene scorer & Over 2.5 mål @ 1.90 (8 units) Bet365

Portland Timbers +0.5 (Asian Handicap) @ 2.05 (9 units) Bet365

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s