Tyskland v England

football-england-germany-eric-dier_3437968.jpg

Lukas Podolski spiller sin siste landslagskamp i kveld. Blir det hjemmeseier 0g Podolskishow, eller kan Dier og England slå tyskerne igjen? Les tipsene her:

Podolski spiller sin siste kamp i dag, og skal lede det tyske mannskapet. Hjemmelaget mangler viktige spillere i Neuer, Ozil, Draxler og Gomez.

England har droppet Theo Walcott, men har nok av spillere som kan score mål. Walcott burde absolutt være med i Englands landslagstropp, men uten han er det ikke krise i det Engelske laget. Med trioen Lallana, Vardy og Alli på topp, kan sette det tyske forsvaret og Kevin Trapp på prøve i kveld. Litt mer overraskende er det at LIvermore og Keane sannsynligvis er inne i startelveren i kveld. Det kan se ut som laget kjører en 3-4-3 eller 5-2-3 formasjon. Offensive backer og den trioen på topp kan bli spennende i dag. I tillegg tror jeg både Can og Dier skal være veldig aktuelle for gule kort i kveld, til tross for at det er treningskamp. Oddsen er skyhøy, og det gjelder også over 1.5 kort hos Coolbet som var på hele 2.20 da jeg fikk satt mitt spill. Mener den enda er spill bar på 2.10 og 2.00.

Over 1.5 kort, 2.20 (10u) COOLBET

Referee: Damir Skomina (SVN)

Dagens dommer har et snitt på over 4 kort per kamp. Damir Skomina er aboslutt kapabel til å dele ut 2-3 kort i kveld, om ikke mer.

coolbet_sb_250x250_desk_pl2016

Dier kort, 7 (5u)       UNIBET
Can kort, 5.50 (4u)       UNIBET
Vardy scoring, 4.25 (4u) Coolbet

Synes oddsen på England er fin og velger å sette litt på «Draw no bet» varianten. 3.75 er en bra pris, men sprenger ikke banken på denne.

England DNB, 3.75 (4u)

5818ad4b8658542364b36bb7.iS9Kf2qvaXWX

 

Referee: Damir Skomina (SVN)

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s