Tips til League One og League Two!

Luton-Town-v-Aston-Villa-EFL-Cup-First-Round-Kenilworth-Road.jpg

Les dagens fire tips til kampene på nivå 3 og 4 i England!

Newport v Luton

Newport ligger på nest sisteplass med et stort sprang opp til 22.plass som betyr ny sesong i League Two. Hjemmelaget får i dag besøk av et opprykksjagende Luton. Gjestene ligger på kvalikplass med bare seks poeng opp til direkte opprykk, med en kamp til gode.

Gjestene har vært veldig stabile i år og av totalt 59 poeng, har hele 29 kommet på bortebane. De står md 4-2-0 på de 6 siste bortekampene, og mfår i dag overkommelig motstand når de møter ligaens nest dårligste hjemmelag i Newport.

Skader:

Newport kaptein Joss Labadie er trolig uaktuell til dagens kamp, etter at han haltet av banen før pausen mot Blackpool.

For gjestene skal forsvarerne Scott Cuthbert and Johnny Mullins være klare igjen til dagens kamp, men venstreback og alternativ midtstopper, Sheehan, er muligens ute med en skulderskade.

Bortelaget får en veldig fin odds på 2.05 hos Coolbet. Med et bra mannskap mot et litt svekket og generelt svakere lag, er det god grunn til å pushe ut noen units på denne!

Luton

2.05 | 8 units

coolbet_sb_250x250_desk_pl2016

Oxford United v Bolton

Det har pøst inn med mål i kampene Bolton har vært involvert i det siste, og da særlig på bortebane. Fasiten viser hele 22 mål de siste 6 bortkampene. Hjemmelaget har vært mer gjerrige bakover, men til gjengjeld veldig lite målfarlige på eget gress. De siste kampene har det blitt litt flere mål i begge ender, men hjemmestatistikken tilsier fremdeles et gjerrig hjemmelag. Oxford har scoret under 1.5mål i 7 av sine 8 siste hjemmekamper, og får tøff kamp mot Bolton i kveld.

Jeg tror kampen går over 2.5 mål, men at det er gjestene som må stå for scoringene i kampen. Bolton kommer til å kjøre på for å få luke ned til Fleetwood Town. Med seier og tre poeng i dagens kamp får de et lite pusterom med 4 poeng å gå på ned til 3.plassen.

Over 2.5 mål

2.03 (6u)

Oxford u 1.5 mål

1.55 (8u)

Coventry v Port Vale

Vi avslutter med en liten longshot til 3.35. Port Vale skal gjeste Ricoh Arena og Coventry i kveld. Hjemmelaget har bare teoretiske muligheter til å holde seg i League One, og med tap i dag forsvinner de også. Hjemmelaget har en begredelig hjemmestatistikk, med bare 4 poeng på de 10 siste kampene. På de 15 siste kampene, hjemme og borte, har laget bare tatt 7 poeng. Selv om dagens gjester er i det nedre sjiktet på bortetabellen, skal de ha gode muligheter til å ta med seg tre poeng i denne kampen.

 

Port Vale

3.35 (4u)

COOLBET

coolbet_sb_250x250_desk_pl2016

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s