Manchester City v Liverpool

promo280757813.jpg

Les tipsene til dagens storkamp! Kort- og Målscorerspesialer inkludert.

Dette er en kamp mellom to lag som uten tvil har sine styrker fremover i banen. Det ble forventet fyrverkeri i motsatt oppgjør på Anfield, men det endte med en relativt kjedelig 1-0 kamp.

Liverpool er best mot lagene topp 6 i Premier League, og mot City har de siste 5 kampene mellom lagene endte med 4 Liverpoolseiere og en Uavgjort etter 90 minutter.

Det skal en del til for at oppgjøret ender med 2 mål eller mindre. Lagoppstillingen til hjemmelaget er i mine øyner helt forferdelig defensivt. En tidlig scoring kan gjøre kampen svært underholdende og Manchester City er trolig revansjelystne etter tapet mot Monaco i Champions League. Svakheten til hjemmelaget er uten tvil forsvaret med en rotete Stones i spissen. Dette kan bli et stort problem i møte med Mane, coutinho, Firminho og Lallana på høygir. Gjestene scorer fort 2 og kanskje 3 mål i et slikt oppgjør om de er på sitt beste. Det samme gjelder hjemmelaget, og oppgjøret har potensiale til å bli en skikkelig målfest.

Coutinho har scoret flere mål mot Manchester City enn han har mot noen andre lag i Premier League. Med hele fire scoringer mot de lyseblå er det en imponerende statistikk som gjør oddsen på at han scorer mål enda mer fristende.

Fernandinho på defensiv midtbane eller en alternativ høyreback, er veldig gunstig for et kortspill, særlig mot en motstander som Liverpool. Manchester City kommer ofte til å være i ubalanse, og da er det som regel brasilianeren som må ta på seg et gult kort. I tillegg til at han må gjøre drittjobben, har han en veldig kort lunte og er uvøren. 3.20 er en veldig fin pris på at han får kort. I tillegg setter jeg et par units på både Stones og Clyne. Stones får generelt lite kort, men klarer ikke la være  prøve litt når han får hele 6 i odds.
Clyne skal stoppe Sane i dagens kamp, en oppgave som blir vansklig uten å bruke ulovlige midler. Jeg tror han gir tyskeren noen trøkker og eventuelt stopper han på ulovlig vis på noen overganger.

Fernandinho kort| 3.20 | 5u
Stones kort| 6.00 | 2u

Clyne kort | 4.50 | 2u

Coutinhomål | 4.50 | 4u 
Coutinho x2  |  29   |  1u 
Mane scorer | 4.15 | 4u 

LIverpool DNB – 2.90 || 6u
Liverpool+BTTS- 6.50 || 2u

Odds fra Unibet og Coolbet!

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s