WBA v Arsenal

free-barclays-premier-league-live-tv

Les Andreas sine tips til kampen!

Tony Pulis og sitt West Brom gjester Arsenal på the Hawtorns i det som blir den første kampen i PL for dagen. Ikke før Arsenal er slått ut av Champions Leauge, pleier toppformen å snike seg inn, noe enhver Arsenal fan håper er tilfelle i år også. Arsenal vil etter all sannsynlighet styre spillet mot et dyptliggende og kompakt West Brom. Ramsey er farlig når han får komme på sugende løp mot dyptliggende lag, og starter i dag sentralt for Arsenal. Dawson spiller trolig høyreback i dag og skal få slite mot Sanches. Dawson står med 9 gule kort på 28 kamper denne sesongen. Arsenal stiller med et veldig sterkt lag i dag, med en offensiv rekke det virkelig lukter svidd av.

Arsenal vinner@1,72 9u coolbet

Ramsey scoring @4,50 3u Coolbet

Kort Dawson @3,55 3u Coolbet

 

IVER

-Prøver et lite possessionspill på Coolbet, linja ligger  på 62 prosent og de siste tre kampene har Arsenal hatt 70-75 prosent possession mot West Bromwich. Tenker at Arsenal skal ligge mellom 65-70 prosent i denne kampen.

Arsenal over 62 possession

1.85 (6u)

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s