Tips til Nattens MLS-kamper!

 

f-c-dallas-celebrating-365.jpg

Tipsene til nattens kamper i Major League Soccer. MLS-guru

FC Dallas v New England Revolution

FC Dallas var ett av de beste lagene i MLS i fjor. De toppet sin Conference og vant US Open Cup i fjor. Denne sesongen har de også åpnet godt. To bortekamper mot LA Galaxy og Sporting KC har resultert i 4 poeng. I år har New England bare spilt én kamp så langt, der tapte de 1-0 borte mot Rapids. Nguyen ute for gjestene, han er en av deres viktigste sammen med Kei Kamara.

 

FC Dallas to win @ 1.70 (7 units) Coolbet

 

 

Colorado Rapids v Minnesota United

Rapids var ett av de beste hjemmelagene i forrige sesong, med 12-6-1 på eget gress og 11 clean sheets. De vant også sin først hjemmekamp denne sesongen 1-0.

Minnesota United regnes å være det desidert dårligste laget i MLS, de to første kampene har de tapt 5-1 mot Timbers, og 1-6 hjemme mot Atalanta.

 

Minnesota veldig heldige som fikk med seg en scoring i snøduellen mot Atalanta sist helg hvor de fikk et noe billig straffespark. Jeg tror ikke at dette laget kommer til å score i tre kamper på rad, hvert fall ikke borte mot Rapids, derfor blir spillet i denne kampen Rapids seier med rent bur.

 

Colorado Rapids win to nil @ 2.30 (8 units) Bet365

 

Portland Timbers v Houston Dynamo

Begge disse lagene med full pott og 6 av 6 mulige poeng etter to kamper. Portland vant 5-1 hjemme mot Minnesota i første kamp, mens de vant 0-1 borte mot LA Galaxy i andre. Dynamo har spilt to hjemmekamper, hvor de vant 2-1 mot tittelforsvarer Seattle Sounders og 3-1 mot Columbus Crew. To lag med stor offensiv kraft møtes her og da forventer jeg mye mål.


Begge lagene scorer & Over 2.5 mål @ 2.10 (8 units) Bet365

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s