Super Saturday i MLS!

 

image

Få med deg @Christianokv sine tips til kveldens to første kamper i MLS!

New York City FC v Montreal Impact

New York City mot canadiske Montreal Impact på Yankee Stadium. Når disse lagene møtes blir det alltid mye mål. Siste innbyres: 3-1, 1-1, 2-3, 2-1 og 1-3. NYCFC med en fantastisk opptreden hjemme mot DC United sist med 4-0. De offensive spillerne fikk skikkelig vist seg frem, David Villa, Maxi Moralez og Rodney Wallace alle med scoring. Montreal spilte 2-2 hjemme mot tittelforsvarer Seattle. De var veldig gode i starten av kampen, Ignacio Piatti en klasse over alle i første omgang, og han markerte seg med en scoring og en assist. Jeg forventer mye mål her, og tror også på hjemmeseier. 2-1, 3-1 eller 3-2 veldig sannsynlig.

 

Begge lagene scorer & Over 2.5 mål @ 1.90 (8 units) Bet365

New York City FC Over 1.5 Goals @ 1.82 (7 units) Bet365

 

Atlanta United v Chicago Fire

Lørdag 18. Mars 21:00

Atlanta United med 1-2 tap hjemme mot NYRB, og 1-6 seier mot Minnesota sist. Chicago Spilte 1-1 bort mot Crew i sin første kamp, og vant 2-0 hjemme mot Real Salt Lake. Begge disse lagene er gode offensivt og har gode offensive spillere. Martinez for hjemmelaget, og Nikolic for bortelaget er spillere man kan forvente scoringer fra.  


Begge lagene scorer & Over 2.5 mål @ 2.00 (7 units) Bet365

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s