Kort- og Målscorerspesialer i Champions League!

image

Les Andreas sine tips til den avgjørende kampen mellom Monac0 og Manchester City.

Monaco – Manchester City

De franske serielederne gjester et Manchester City lag som virkelig har begynt å finne formen. Hjemmelaget har scoret 84 mål i ligaen denne sesongen på 29 kamper. City er ikke akkurat kjent for sitt bunnsolide forsvar, så her ligger alt til rette for en målrik kamp. Det skal nevnes at etter at Guardiola droppet Bravo, har det det begynt å se bedre ut defensivt.  Kommer også til oppgjøret med 3 strake clean sheets. I mine øyne er derfor oddsen på mye mål for lav til å gi noe verdi.  I forrige oppgjør ble det delt ut hele 10 kort, noe som fort kan skje i dag også. Monaco må opp i banen for å jage scoringer, noe som vil gi rom for kontringer til City og kort muligheter. City har sett mer kompakte ut den siste.  Dette har resultert i bedre disiplin på kortfronten, og står med bare 1 gult siste 3 kamper.   

Det er på motstanderens høyre side kortene som regel blir delt ut når City er i aksjon. Dette er helt klart litt tilfeldig, men en Sané i storform må ta mye av skylden. Bardsley, Barragan og Sidibe er de siste ofrene på høyreback som har fått tildelt det gule kortet mot Sané.  Sistnevnte har også scoret 6 mål siste 11.

Monaco flest kort (DNB) til 2 i odds med 10units

Sané scoring til 3,7 med 3units

@Coolbet


Kort Sidibe til 3 i odds med 5units @Unibet


5818ad4b8658542364b36bb7.iS9Kf2qvaXWX

IVER

Under 3.75 

1.65 (6u) @unibet

Fernandinho får kort

2.75 (4u) @Coolbet

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s