Tips til nattens NBA!

05WESTBROOKWEB-master768.jpg

Her er tipsene til nattens kamper i NBA!

Brooklyn Nets – Oklahoma City Thunder

Over 224.5p til 1.92 @Coolbet 7u
Westbrook o33p til 1.85 @Unibet 8u

To uthvilte lag møtes her i Brooklyn til det som kommer til å bli et fartsfylt oppgjør. Det er nemlig nummer 1 og nummer 7 i pace (Antall angrep per kamp) som møtes her. Nets har tonnevis med selvtillit etter en fantastisk skuddoppvisning mot Knicks på lørdag hvor de satte hele 19 trepoengere i det som ble en 120-112 seier. Kan de ta med seg momentum og selvtilliten inn i denne kampen? Jeg tror det. Sist de møttes ble det 229 poeng, den gang uten Jeremy Lin som er med i kveld.
Westbrook som snitter 37.5 poeng per kamp over de siste 10 kampene gjør nøyaktig som han vil om dagen. Intet unntak i kveldens kamp hvor han matcher opp Jeremy Lin, en matchup han naturligvis kommer til å dominere.

Cleveland Cavaliers – Detroit Pistons

Cavaliers – 7.5 til 1.92 @Coolbet 7u

Cleveland star med bare 1 seier på de siste 5 kampene. Etter en tøff roadtrip hvor de blant annet tapte for Pistons er de her tilbake på eget gulv. Med Boston og Washington pustende i nakken begynner LeBron og gutta å innse at 1st seeden ikke er bankers. Denne tror jeg Cavs skal ta greit. Kanskje JR Smith begynner å finne skuddformen?

New York Knicks – Indiana Pacers

Over 209p til 1.90 @Bet365 6u

Knicks, et av ligaens dårligste forsvarslag tar imot Pacers her i natt til det jeg ser for meg kommer til å bli en jevnspilt basketballkamp. Knicks holder veldig sjeldent lag under til under 100 poeng(1 av siste 11). 110-105?

Lykke til!

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s