Tips til dagens treningskamper!

Bilde04.jpg

Spilles det på enda ett Hødd-tap, eller får de endelig tillit når de møter saftkokerne fra Sogndal?

Ny dimensjon i Hødd-laget

Både Rahhaoui og Kastrati skal spille dagens kamp for Hødd. Rahhaoui fikk vist seg frem i 45 minutter hjemme mot Træff. Nivåforskjellen på Træff og Sogndal er stor, men sammen med en relativt rask og teknisk kant, som Fitim Kastrati, kan det skape litt mer trøbbel for motstanderne, og ikke minst gi de defensive spillerne til Hødd litt pusterom.

Selv om 2-1 mot et 3.divisjon er langt fra imponerende, viste Hødd lovende takter mot Træff. De kom seg til sjanser og spilte generelt mye bedre enn de har gjort så langt i vinter. Det ryktes at Sogndal-spillerne har trent tidligere i dag og et Hødd som er «fit for fight» skal kunne nærme seg nivået på det laget Sognal stiller i dag.

Svakt Sogndal-lag

Sogndal tapte 4-0 mot Lillestrøm for noen dager siden, og med ny kamp til helgen er det naturlig at de sparer de antatt beste spillerne.

Florø kjørte over Hødd da de gjestet Høddvoll for 10 dager siden, mot Sogndal tapte de 2-0 i Januar. Men fotball er ikke matematikk, og situasjonen i begge lag er forskjellig fra de to kampene som er nevnt. Florø var dødelige effektive mot Hødd, og bare siden den kampen har Hødd fått inn et par spennende prøvespillere i laget. Hødd har fått inn noen få forsterkninger, men de det har fra før virker også å ta steg for hver kamp. Når de i dag møter et svekket Sogndal, og har sesongens beste odds (8.75), skal de endelig prøves!

Hødd +0.5 @ 3.20 (6u)
Hødd @ 8.75 (2u)

 

Florø v Tromsdalen

To lag som har flere røde enn grønne kamper så langt i år. Begge er nyopprykkede fra hver sin avdeling i 2.divisjon. Styrkeforholdet mellom lagene er vanskelig å si, men jeg holder en liten knapp på «hjemmelaget» i denne.

Florø tapte 1-0 mot Ull/kisa i sin første kamp på La Manga. Tromsdalen som har scoret ett mål på de fire siste, tapte hele 3-0 mot Elverum, som også er ferske i årets OBOS-liga. Kampen sendes på Eurosport Norge klokken 15.30

 

Florø @ 3.00 (4u)

3 kommentarer

  1. Har du laget til Sogndal eller synst du bare at laget er svakt? Er vel mye mer krise i Hødd om dagen, enn i Sogndal. Om Sogndal stiller et bra lag i 2omg så vinner de vel fint? Hødd tapte jo 4-0 mot AaFK, 8-0 mot Molde, 2-1 mot Brattvåg osv. Er jo ikke sikkert de klarer å rykke opp i år?

    Liker

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s