Champions League & League One

image

Les dagens tips!

Blir kanskje litt kort om tipsene, men nøye vurdert er de:

Leicester v Sevilla

Leicester er en skygge av seg i Premier League denne sesongen, men i Champions League-kampene har de imponert. Med 2-1 på bortebane er et 1-0 resultat helt perfekt, noe «The FOxes» ikke sjeldent leverte da ting virkelig stemte i fjorårssesongen. Etter sparkingen virker gløden å være tilbake hos «slangene» i Leicesterlaget. Det er noe overraskende at linjen ligger på hele 3.0. Jeg ser ikke for meg at Leicester kommer til å jage fremover for scoring før utover i den 2.omgangen. Tidspunktet det første målet kommer på, blir avgjørende for spillet. Det verste scenarioet er en tidlig Sevillascoring, men jeg har mine tvil om at noen av lagene er interessert i å kjøre på for scoring fra start av. Begge lag er fornøyd med et 0-0 resultat til pause.

Under 3 asian @ 1.80 (5u)

HT/FT- Draw/Leicester @ 8 (1u)

 

Northampton v Port Vale

Et spill som enkelt og greit er fint og veldig veldig basic. Tar noen små units på hjemmelaget her. Northampton er tilbake på vinnersporet på hjemmebane etter en begredelig tapsrekke mot slutten av 2016 og i starten av 2017. De møter League One’s verste bortelag i Port Vale som står med fattige 9 poeng sesongen. Jeg tror hjemmelaget bygger videre på hjemmeformen (vunnet 4 av de fem siste hjemme).

Northampton @ 1.80 (5u)

 

Alle spill er hentet fra COOLBET

 

 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s