Chelsea v Manchester United

chel-manu-preview.jpg

Les Andreas sine tips til kampen!

Chelsea – Manchester United

Monday night fotball står på menyen, og det er Chelsea som tar imot Mourinho og et revansjelystent Manchester United på Stamford bridge. Mourinho er ekspert på å tilintetgjøre motstanderes angrep. Et grep han prøver på i dag kan bli å kjøre 3 midtstoppere og 2 ving backer.  Denne oppstillingen drillet han i forre uke i EL mot Rostov, og vil etter all sannsynlighet gjøre det samme i dag. Om dette stemmer vil vi se to lag som ikke gir fra seg mye rom og kontringer.  Det vil jo alltid være temperatur, men ser ikke helt hvor alle kortene skal komme fra selv om. Kortlinjen ligger på 4,5 de fleste steder, mens Bet365 gir høyere odds på asian hcp under 5 enn blant annet Coolbet og Unibet gir på under 4,5. Michael Oliver er i tillegg gjerrig på kortfronten og snitter bare rett over 3 kort per kamp.

 

Under 5 kort Asian Handikap @1,90 Bet365 9u

Under 0,5 mål HT@2,65 Coolbet 4u

Under 0,5 mål FT@8,7 Coolbet 1,5u

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s