Los Angeles Galaxy v Portland Timbers

image

Helgen avsluttes med en godbit fra vår MLS-guru @Christianokv !

LA Galaxy tapte 1-2 hjemme i sin første kamp mot FC Dallas, som er et godt lag. Mens Portland Timbers vant 5-1 mot nykommerne Minnesota United, som regnes som et ligaens aller svakeste lag. Romain Alessandrini (LA Galaxys nye DP) viste glimt av eleganse, men han ble ikke involvert i stor nok grad til å dominere kampen. LA har nok av skyts offensivt og de bør absolutt score minst ett her. Portland Timbers sine offensive spillere briljerte. Adi og Valeri scoret to hver, mens Argentinske Blanco også var veldig frisk. Begge lagene er gode offensivt og bør/skal/må score minst ett hver. Derfor kjører vi på med en MLS-spesial; BTTS.

Begge lagene scorer @ 1.66 (7 units) Bethard

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s