Tips til femmila i kollen og 7.etappe i Paris-Nice

Bilderesultat for 50km kollen 2014

Dagens tips inneholder flere interessante spill, og ikke minst et lite stykke deilig grovodds. Det blir små units i spill, men gevinstene kan til gjengjeld bli meget gode.

50km i Holmenkollen

Femmila i kollen kommer bare 6 dager etter 50km i VM. Jeg tror dette er til fordel for en utøver på dagens renn. Bessmertnykh stod ikke på startstreken under 50km skøyting i Lahti. Med 4.plass på 15km klassisk og en imponerende stafettetappe, er det liten tvil om at russeren er i form. De andre utøverne har fått tid til å komme seg etter forrige ukes manndomsprøve, men det er ikke tvil om at det er fordel en revansjelysten Bessmertnykh at han fikk «fri» to dager tidligere.

Når det gjelder dagens store favoritt, Martin johnsrud Sundby, så er jeg veldig uenig i det store favorittstempelet. Ja, han er favoritt og trolig veldig revansjelysten, men han er ikke den maskinen han var for en sesong siden.  Både under Tour de ski og i VM fikk vi gode eksempler på dette. Til 1.70 som flere bookies tilbyr, ser jeg ikke verdien i spill på Sundby. 2.00 hos Coolbet har jeg forståelse for at noen spiller, men mener selv det er litt for lavt med tanke på det Sundby har levert i år.

På dagens distanse har vi mange som kan henge med helt inn og flere outsidere som kan prøve seg på noen sprell. Jeg har prøvd meg på to grove oddser i tillegg til spill på bessmertnykh.

Northug vinner @ 41 (1u)

Krogh vinner @ 67 (1u)

Bessmertnykh 1-6 @ 3.50 (6u)- Spill her

5818ad4b8658542364b36bb7.iS9Kf2qvaXWX

Paris-Nice

Profile

Dagens etapper blir av det vakre slaget. Det er trolig den siste etappen under årets ritt der det kan skje større endringer i sammendraget. Contador prøvde seg i går, men det var Yates sitt rykk i nest siste bakke som ble det avgjørende for gårsdagens etappe. Inn i den siste bakken hadde Simon Yates nærmere minuttet, og selv med imponerende kjøring fra Sergio Henao ble det britisk seier på den sjette etappen. Det ble 17 sekunder ned til Henao, 26 til Porte og rundt 30 sekund ned til de øvrige favorittene.

Dagens etappe passer godt for Ilnur Zakarin. Katusha-rytteren ble nevnt som en av favorittene på forhånd grunnet sin styrke på tempo og nettopp disse lange bakkene på dagens etappe. Med 1.31 opp til Alaphillipe og 46 sek til 3.plassen og Henao, skal det mye til for at russeren kommer seg på pallen. Jeg ser likevel ikke bort fra at han prøver og klinker til på dagens etappe. Den siste bakken på 15.7km er perfekt når vi får 8 i odds på Zakarin.

Zakarin @8.5 (2u)

-Nordicbet

 

 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s