Super Saturday i MLS!

image

Les @Christianokv sine tips til kveldens kamper i MLS!

Chicago Fire v Real Salt Lake

11. Mars 20:00

Chicago Fire tar i mot Real Salt Lake til sin første hjemmekamp for sesongen. Begge disse lagene spilte uavgjort i sine første kamper i år, RSL 0-0 hjemme mot Toronto, og Chicago Fire 1-1 borte mot Columbus Crew. Chicago viste godt offensivt spill og imponerte mange, det hadde vært veldig fortjent om de tok alle tre poengene.

Til denne kampen så stiller Chicago med full tropp. Ingen skader, ingen suspensjoner. RSLs Kyle Beckermann som er en av deres viktigste spillere er tvilsom til kampen med en kneskade.

Chicago scoret 2 mål eller fler i 6 av sine siste 7 hjemmekamper forrige sesong, hvor fire (!) av disse kampene endte 2-2. Det RSL viste på bortebane i fjor er i den andre enden av skalaen, de tapte sine seks siste bortekamper og slapp inn syv mål på de tre siste. Jeg har lyst til å gå for hjemmeseier her, men siden to mål sjelden holder til hjemmeseier for Fire, velger jeg en lagmål-variant istedenfor.

Chicago Fire Over 1.5 Goals @ 1.98 (7 units) Unibet

5818ad4b8658542364b36bb7.iS9Kf2qvaXWX

Vi deler ut 10.000kr i Twitterligaen!

New York Red Bulls v Colorado Rapids

Lørdag 11. Mars 22:00

New York Red Bulls vant sin første kamp 1-2 borte mot Atalanta, en rask snuoperasjon mot slutten gjorde susen for New York-laget. Colorado vant 1-0 hjemme mot New England i en kamp som ikke hadde altfor mange høydepunktene.

Colorado har tapt tre bortekamper på rad i MLS, mens 5 av deres siste 6 har gått under 2.5 mål. Red Bulls er knallsterke på hjemmebane, de vant sin Conference i fjor og hovedgrunnen til det er poengsankingen på hjemmebane. Og det er ikke rent sjeldent at de vinner 1-0/2-0 hjemme, og det er nettopp det vi håper på her, og jackpot.

New York Red Bulls to win @ 1.75 (7 units) Coolbet
Under 2.5 Goals @ 1.96 (5 units) Unibet

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s