Kortspesialer til PL og FA-CUP !

Southampton-v-Manchester-City.jpg

Andreas er ute med sin tips og tanker til dagens kortspesialer!

Bournemouth – West ham

Et Bournemouth lag som ikke har vunnet på sine siste 9 kamper, tar nå i mot West ham på Vitality Stadium. Grunnet suspensjoner på blant annet Andrew Surman, er Eddie How nødt til å ta i bruk Dan Gosling på sentral midtbane. Gosling står med utrolige 5 kort på de 9 kampene han har spilt over 45 minutter i denne sesongen. Harry Arter vil med stor sannsynlighet spille i dypet sammen med han. Arter har plukket opp 10 kort denne sesongen, og skal få det tøft sammen med sin midtbanekollega, mot blant andre Antonio og Lanzini for West Ham. Bournemouth er blant de lagene som får minst kort i PL, men i dette oppgjøret, der de blir tvunget til å gjøre utskiftinger, skal de i mine øyne være favoritter til å få flest kort. Robert Madley dømmer oppgjøret, og står med et kortsnitt på over 4. Ser ingen grunn til at han skal holde kortene i lommen i dette oppgjøret.
Selv om Bournemouth har slitt den siste tiden, har de en nordmann på topp som virkelig har funnet formen om dagen. King får spille i favorittrollen sin, og har scoret hele 6 mål siste 9 kamper.

Bournemouth flest kort (+0,5) 1,90 Bet365 8u
King scoring @3,5 Coolbet 5 u
King scoring og kampresultat uavgjort @14 1u Unibet

Hull city – Swansea

To lag som kjemper for overlevelse, skal kunne by på høy intensitet og temperatur. Cork starter etter alt og dømme sentralt på midtbanen for Swansea. Han har hovedansvaret for å stoppe kontringer i mot, og står derfor med imponerende 4 kort på de siste 5 kampene. I dypet på Hull ligger Huddelstone og patruljerer midtbanen. Han er ikke redd for å ta et kort heller og har plukket opp nettopp dette i sine siste to kamper.

Kortspillsystem

Kort Dan Gosling @5,25 Coolbet 5u
Kort Huddelstone @4 Coolbet 3u
Begge to får kort@21 Coolbet 1u

Kort Cork@5 Unibet 4u
Kort Arter@3,2 Unibet 3u
Begge to får kort @ Unibet15 1u

FA Cup

Middlesbrough – Manchester City

Mike Dean er dagens dommer, når Middlesbrough tar i mot Man city på The Riverside Stadium. Han har gitt ut 101 gule og 4 røde på 25 kamper denne sesongen. Bet365 har kortlinjen på 4,5, mens blant annet Unibet og Coolbet ligger på 3,5. Hvis Adama Traouré starter er det ikke tvil om at linjen på 4,5 er mest realistisk.

Over 3,5 kort@2 Coolbet 8u

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s