Hødd-Træff

<strong>scora i debuten:</strong> Nysigneringa frå England, Robin Shroot, teikna seg på scoringslista for Hødd mot Træff. 26-åringen fekk prøve seg dei siste 25 minutta, og presenterte seg på ein flott måte.
(Foto: Marius Bøstrand)

Les tipsene til dagens kamp!

Hadde håpet på god odds til hjemmelaget i dag og eventuelt noen muligheter for «longshots» på handicapspill, men det ser nå ut til at de er priset som veldig store favoritter mot Træff fra 3.dvisjon.

Et effektiv Træff-lag satte en støkk i Brattvåg da de gikk opp i en 3-0 ledelse etter 60 minutter. Dessverre for Træff ble den siste halvtimen tøff, og Brattvåg kom tilbake og sikret 3-3 like før slutt.

Mot Hødd blir dødballer viktige om gjestene skal klare å ta en liten skalp. De blå fra Ulsteinvik har slitt veldig på defensive dødballer, og laget er heller ikke styrket inn til denne kampen. Robin Shroot skal ikke spille, men ellers er laget stort sett som det har vært de siste treningskampene. Hødd bør vinne denne kampen, men til 1.33 er det ikke et spill som frister i det hele tatt. Med hele 5.90 på uavgjort og 3.90 på Brattvåg prøver jeg igjen på en liten variant med spill på både B og U.

Hødd tapte mot Brattvåg, men stilte da et svakere lag enn de gjør i dag mot Træff. I tillegg har hjemmelaget besøk av Badr Rahaoui som trolig får prøve seg i kampen. Det kan bli en jevn kamp, men avhenger mye av hvilket lag gjestene stiller og om de kommer til å krige for å slå Hødd. Det siste tror jeg de kommer til å gjøre, men grunnet noe usikkerhet mtp laguttak blir det ikke mange units på denne.

Træff @ 3.90 (5u)

Uavgjort @5.90 (1u)

 

Nordicbet

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s