Kortspesialer i CL og PL!

image.png

Les dagens tips til kveldens Champions League og Premier League!

Manchester City – Stoke City

Stoke har hatt virkelig store problemer mot storlag denne sesongen, og skal få det tøft i dagens oppgjør mot et formsterkt Manchester lag. Stoke kommer etter all sannsynlighet til å ligge lavt og satse på kontringer. En som har hatt ansvaret for å stoppe overganger i mot i
de siste kampene har vært Yaya. Han har plukket opp hele 4 kort siste 13. Glenn Johnsen ryktes å være ute, noe som betyr verdi på kortfronten for et annet spill. Bardsley kommer til å få sjansen da, og han har fått 3 gule kort på de 9 kampene han har spit fra start for Stoke denne sesongen. Han møter en Sane som er vanskelig å ha med å gjøre, noe som gjør at verdien ligger helt ned mot 3 i odds i mine øyne.

Kort Bardsley @3,75 2u Coolbet
Kort Yaya @5,25 2u Coolbet

FC Barcelona – Paris SG

Prøver oss på en liten CL kortspesial. Barcelona kommer til å gå ut i 100 fra start og prøve å presse Paris lavt i banen. Dette kommer til å føre til enorme kontringsmuligheter for dagens bortelag. 1 bortemål til Paris er krise for Barcelona, noe som fører til at de kontringene må stoppes. Etter bokens regler eller ikke. I mine øyne skal dette være grunn nok til at flest kort per lag duellen ser veldig jevn ut, om ikke fordel Barcelona. Coolbet er virkelig ikke enig, noe som gir et spennende spill.

Barcelona flest kort DNB @2,85 6u Coolbet

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s