Hødd 2 – Larsnes Gursken

_D4_8496.JPG
Bilde fra cupoppgjøret mellom Hødd og LGFK i 2014, da endte det 2-5 til Hødd.

Tips til lokaloppgjøret mellom to av 4.divisjonslagene på Sunnmøre

I Kveld klokken 19.00 spilles det kamp på Høddvoll, og rødkledde Larsnes/Gursken kommer på besøk. Hødd 2 stiller et veldig ungt lag i tillegg til at to prøvespillere skal prøve seg i dag.  Gjestene stiller mannsterkt og har et lag som kommer til å være fysisk sterkere enn vertene. Hødd 2 rykket ned fra fjorårets 3.divisjon og er store favoritter hos Nordicbet når de møter LGFK i kveld. Dagens Hødd-lag består av veldig få spillere med erfaring fra 3.divisjon og flere har knapt nok spilt seniorfotball til nå.

Det er mye talent i troppen til hjemmelaget, og gjennomsnittsalderen på laget er ca 17 år, dersom man ser bort fra de to prøvespillerne. Jeg er overbevist om at kampen blir mye jevnere enn det Nordicbet har priset lagene til. Bortelaget har helt klart sin styrke på dødballer og i dueller, utnytter de det tror jeg fort de tar denne kampen.

Konstruerer ett lite LGFK -0.25-spill til denne kampen.

Larsnes/Gursken 3.00

7u

Uavgjort 5.30

1u

 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s