Tips West Ham-Chelsea!

West-Ham-United-Vs-Chelsea.jpg

Har vi funnet en liten gavepakke fra Unibet i dag?

West ham – Chelsea

I dag er det Monday-Night fotball på menyen, og det er The Hammers som taar i mot Chelsea på hjemmebane. Det er bare Watford som har fått tildelt flere kort enn West ham så langt denne sesongen. På sine siste 4 hjemmekamper har de fått tildelt hele 14 gule kort. Chelsea har fått tildelt 5 siste 4 bortekamper. I samtlige har motstanderlaget fått flere kort. Unibet er i det gavmilde hjørnet og vurderer sjansene for kort likt på begge lag i dagens oppgjør. Duellen mellom Hazard og Cresswell kan bli spennende. De siste 2 venstrebackene som har møtt Hazard har blitt belønnet med kort. Andre Mariner er dagens dommer. Alt ligger til rette for mye kort, ettersom at han snitter på over 4 kort per kamp. Siden linjene på kort ligger på 4,5 alle steder, føler jeg den beste verdien heller ligger i kort handikap.

West Ham flest kort @2,23 9U 


West Ham flest kort (-1,5) @3,80 4U


Kort Aaron Cresswell @4,75 4U

Kort Kouyate @4.25 4U

-Andreas Svendsen

5818ad4b8658542364b36bb7.iS9Kf2qvaXWX.gif

 

1 kommentar

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s