Nattens NBA Tips!

klay

Atlanta Hawks – Golden State Warriors
Warriors -5.5 til 1.91 @Unibet 7u
Thompson o24p til 1.85 @Unibet 6u
Curry o4.5 3-pointers til 2.30 @Unibet 4u

To lag som begge spilte kamper i går møtes her i natt. Hawks tapte gårsdagens kamp i siste sekund, mens Warriors stakk av med seieren i New York. Bortsett fra Hardaway Jr og Millsap var det få lyspunkter å finne i dette Atlanta laget. Jeg spår at de kommer til å få det tøft mot Curry og Thompson som etter en liten «shooting-slump» ser ut til å ha funnet tilbake god gammel skuddform. Curry med 31 og Thompson med 29 poeng i går. Etter Durant gikk ut med skade har både Thompson og Curry skutt 3-4 flere skudd per kamp og jeg kan se begge skyte over 20 skudd hver i natt.

Cleveland Cavaliers – Miami Heat
Cavaliers -7.5 til 1.88 @Unibet 8u
Cavaliers -15.5 til 3.50 @Unibet 2u

Etter å ha blitt ydmyket i Miami kan vi vente oss en god gammeldags payback her i natt. Ingen hviles denne gangen og Cavs skal selvfølgelig ta denne veldig komfortabelt. Så komfortabelt at vi prøver ett longshot.

San Antonio Spurs – Houston Rockets
Spurs -3 til 1.83 @Bet365 8u
Spurs -9.5 til 3.10 @Unibet 2u
Harden u27.5p til 1.85 @Unibet 6u

Kamp om posisjoner inn til playoffs her. Houston som befinner seg på 3.plass i West ligger 5 kamper bak Spurs som ligger på 2.plass. Houston har nok neppe noe realistisk mål om å ta igjen Spurs, som bare vinner, vinner og vinner om dagen. Kawhi Leonard spiller MVP basketball og vil nok guarde James Harden her i natt. Kawhi er som mange vet den klart beste forsvarsspilleren i NBA og har en unik evne til å bare stenge ned en hver angrepsspiller.

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s