Dagens tips til kampene i Premier League!

kevin-de-bruyne-raheem-sterling-leroy-sane-manchester-city-arsenal-premier-league_1n51ehwjdquoy1872dox4hk6ho.jpg

Ny dag med Premier League-action, betyr nye tips fra vår PL-guru! Sjekk dagens tips til kampene i Premier League!

Tottenham v Everton

Michael Oliver er dagens dommer når Tottenham tar i mot Everton på White Heart Lane.
Han er blant de mest gnitne dommerne i Premier League, og har ”kun” gitt ut 93 kort på 30 kamper. Unibet ligger kortlinjen på 3,5 noe som virker rimelig. Bet365 deler ikke helt samme synet og gir linjen på under 4 istedenfor. Everton har begynt å få orden på de bakre rekker, og har ikke sluppet inn mål på de siste 2 kampene sine. Tottenham har sluppet inn færrest mål denne sesongen og står bare 18 baklengs så langt. Ser for meg at det kan bli et jevnt oppgjør, der verken kort eller mål hagler.

Under 4 kort @1,80 8 U Bet365
Under 2,5 mål @2,14 8U Marathonbet

Sunderland – Man City

Begge lag ligger i toppsjiktet på korttabellen denne sesongen. Dette har selvfølgelig bookmakerene fått med seg, så linjen ligger her på 4,5. Sunderland har på sine siste 4 hjemmekamper fått 8 gule kort. Selv om city har fått 9 gule kort på sine siste 4 bortekamper, så ser jeg ikke helt hvor de kortene skal komme fra i dag. Kone vil mest sannsynlig starte som høyre midtstopper i en trebackslinje, og jeg kan se for meg at Sunderland skal få det vanskelig på denne siden mot blant annet en Sane i storform. Billy jones er usikker foran dette oppgjøret, men vil starte som høyrevingback hvis han er blant Moyes sine 11 utvalgte for dagens oppgjør.

Flest kort Sunderland@1,96 9U Unibet
Kort Lamine Kone @4,55 4U Coolbet
Kort Billy Jones @3,5 4U Coolbet

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s