Tips til dagens Premier League-kamper!

Free-Barclays-Premier-League-Live-TV.jpg

Det ferskeste tilskuddet blant tipserne våre, Andreas, er ute med sine tips til dagens kamper i Premier League!

Manchester United v Bournemouth

Bournemouth får generelt lite kort på bortebane og står med 2 gule kort sist 4 på fremmed gress. Manchester United har slitt på hjemmebane i år, men får heller ikke mye kort. Siste 4 har de fått 4 kort på Old Trafford. Kevin Friend dømmer oppgjøret og har gitt ut i snitt 3,7

kort denne sesongen. En spennende duell på kortfronten kan bli Ryan Fraser mot denvenstrebacken Mourinho velger til detteoppgjøret. Kort på Blind og Darmian ligger påhenholdsvis 6 og 5 på Coolbet, og er veldig spillbare. Etter pressekonferansen til Mourinho virker det dessverre som at Luke shaw skal få prøve seg, men man vet aldri. Ligger ingen odds ute på Shaw for øyeblikket, men mener den kan spilles til alt over 4,5 ettersom hanbikke har spilt på lenge og trolig vil være giret på å vise seg frem.

Under 3,5 kort til 1,88 8U

Manchester United flest kort (+0,5) til 1,82 8U

Unibet

Stoke – Middlesbrough

Stoke er et godt hjemmelag, og spesielt til pause er de vanskelig å ha med å gjøre.Siste 5 hjemmekamper har endt med 5-1 i målforskjell til pause. Kortspill i denne kampenblir interessant hvis Adama Traore strater. Da spiller han høyre midtbane mot Pieters påvenstrebacken.

Stoke-0.25 til pause | 2.10

8units

Coolbet

Kort Pieters til 3,75 spiller med 4 units dersom Adama Traore starter.

 

Swansea- Burnley

 

Ser ikke noe sikker verdi i vinnerspill eller linjer på denne kampen. Det som derimot er sikkert er at Cork har fått 3 kort siste 4 kampene. Anthony Taylor dømmer oppgjøret. Han har gitt ut 116 kort på 29 kamper. Ser ingen grunn til at han ikke kan gi et kort til Cork

Cork for kort | 5.00  | 4 U

 Unibet

Watford – Southampton

Kortene pleier å hagle når Watford spiller på hjemmebane. Siste 4 kampene har de fått hele 14 gule kort. Southampton derimot, oppfører seg bedre og har bare fått 3 gule siste bortekamper. Unibet har vurdert sjansen for kort til lagene likt her, noe som gir mega verdi. Etter at Van Dijk har vært ute med skade, har ikke Southamton sett like sterke ut i lufduellene i forsvaret. Derfor kan jeg se for meg at Watford vil være farlig på hodet i denne kampen. Troy Deeney har vist stigende form i det siste og står med 4 mål på de siste 6 kampene.

Watford most Cards (+0,5) | 1,52

10 Units

Troy deeney scorer på hodet | 12 

 2 units

Unibet

West Bromwich – Crystal Palace

To lag som får mye kort. Palace har fått 10 kort siste 4 bortekamper, og WBA har fått 5 påsamme antall kamper. Syntes kort Handicap-linjen ligger veldig riktig, men oddsen for over 3,5kort ser veldig spillbar ut. Mike Jones er dommer og har snittet over 4 kort per kamp denne sesongen med totalt 96 på 23 kamper. Duellen mellom Zaha og venstrebacken til WBA kan også bli veldig interessant. Forrige kamp brukte Pulis Nyom som venstreback, og jeg ser ingen grunn til at dette ikke er tilfelle for denne kampen.

Over 3,5 kort |  1,88   | 9 Units

@unibet

Kort til Nyom | 4  |  4 units.

@Coolbet  

 

-Andreas Svendsen

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s