Festaften i MLS!

Bilderesultat for major league soccer

Les @Christianokv sine tips til dagens tre MLS-kamper! Etter målfest og 5-1 i årets første kamp, er det store forventninger til det som følger i kveldens tre-retters meny.

Columbus Crew v Chicago Fire

Lørdag 4. Mars 20:00

Columbus Crew tar i mot Chicago Fire til første kamp i årets MLS-sesong. Crew avsluttet grunnspillet forrige sesong med 2-0 seier hjemme mot New England og 3-0 seier hjemme mot nettopp Chicago Fire i siste kamp. Chicago Fire slo forrige sesongs tapende finalist Toronto 4-1 i sin siste generalprøve.

Før denne sesongen har Crew vervet to Tippeliga-kjenninger, Mohammed Abu fra Strømsgodset og finske Raitala fra Sogndal. Chicago har signert Legia-spissen Nemanja Nikolic som det er knyttet høye forventninger til. Dette er en kamp hvor jeg forventer at begge lag vil få muligheter til å score, og jeg forventer også at de scorer minst ett hver.

Begge lagene scorer @ 1.67

6u

Los Angeles Galaxy v FC Dallas

Lørdag 4. Mars 22:00

Dallas vant cupen og sin conference forrige sesong, og laget deres er ikke noe svekket foran årets sesong. LA Galaxy har mistet Robbie Keane, Steven Gerrard og Landon Donovan (igjen) men de har fått inn en ny DP i franske Romain Alessandrini som jeg tror vil bli en av sesongens største profiler. Begge disse lagene vil mest sannsynlig kvalifisere seg for sluttspillet og være med og kjempe om tittelen. Begge lag er knallsterke fremover og jeg forventer at begge lagene scorer til 1.80!

Begge lagene scorer @ 1.80

7u

Real Salt Lake v Toronto FC

Lørdag 4. Mars 22:30

Toronto FC, vinnere av Eastern Conference besøker sjetteplass i fjorårets Western Conference Real Salt Lake. Real Salt Lake var gode hjemme i fjor og tapte kun én hjemmekamp (Houston Dynamo). Toronto har beholdt de viktigste spillerne sine i fjorårets MVP Sebastian Giovinco og kaptein Michael Bradley. Jeg tror de starter å plukke poeng fra dag én og spiller Toronto FC +0.5 @ 1.60.

Toronto +0.5 (Asian Handicap) @ 1.60

8u

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s