Tips til Nattens NBA!

LAClippers1.jpg

Tre kamper og seks spill utgjør dagens meny; har du råd til å ikke følge? Her er tipsene til Nattens NBA-kamper!

Los Angeles Clippers – Houston Rockets

Clippers -2 til 1.90 @Bet365 8u
Blake Griffin o25p til 1.80 @Unibet 7u

Et uthvilt Clippers møter her et Houston Rockets i det som er en svært viktig kamp for hjemmelaget. Chris Paul, en av ligaens aller beste Point Guarder(om ikke den beste) er endelig tilbake etter skade, noe som merkes. En av de som har merket dette er Blake Griffin, som har puttet 29 og 43 poeng siden returen til playmakeren.

Boston Celtics – Cleveland Cavaliers

Over 223.5p til 1.90 @Bet365 7u
Isaiah Thomas o29.5p til 1.80 @Nordicbet 7u

Kveldens høydepunkt? Nummer 1 og 2 i øst møtes her i Boston til det som fort kan bli en forsmak på årets Eastern Conference Finals. Boston, som har tapt 3 av de 4 siste kampene befinner seg hele 4 kamper bak Cleveland på 1st seed, en luke som kommer til å bli veldig vanskelig å tette. Men at de kommer til å forsøke, det er det ingen tvil om. Jeg har tro på en fartsfylt kamp med mye poeng samt en motivert Isaiah Thomas som matcher opp mot Kyrie Irving. Irving er den svakeste forsvarsbrikken i dette Cleveland laget og det ser jeg for meg Thomas kommer til å utnytte.

Toronto Raptors – Washington Wizards

Corey Joseph o10.5p til 1.83 @Bet365 6u

To lag som spilte i går møtes her til en interessant Eastern Conference matchup. Begge lagene er med i jakten på Boston sin 2nd seed og dette er naturligvis en svært viktig kamp for begge lag. Corey Joseph som snitter på 8.6 poeng per kamp i årets sesong fikk plutselig et mye større ansvar på sine skuldre da det ble klart at Kyle Lowry ikke er ventet å være tilbake før sluttspillet. Joseph har de siste tre kampene i snitt spilt over 13 minutter mer enn hva han snitter i år. Det betyr flere skudd og Raptors er avhengig av at Joseph legger poeng for å lette av presset på DeRozan.

Dagens Dobbel

Heat ML + Magic v Knicks o212p til 1.93 @Bet365 6u

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s