Nattens NBA-tips!

image

Mjønes med nye tips til kveldens kamper i NBA!

Boston Celtics – Atlanta Hawks

Celtics -4 til 1.90 @Bet365 8u
Isaiah Thomas o29.5p til 1.85 @Unibet 6u

Boston kommer rett fra gårsdagens sterke borteseier i Detroit inn til denne som favoritter mot et Hawks lag som bare har vunnet 1 av sine 5 siste kamper. Isaiah Thomas la 33 poeng til tross for en svak 4.omgang. Matcher opp mot Schröder og skal over 30 poeng i natt også.

Cleveland Cavaliers – Milwaukee Bucks

Giannis Antetokounmpo o27p til 2 @Unibet 7u
Cleveland Cavaliers -6.5 til 1.82 @Unibet 7u

Giannis er i dytten om dagen og har gått over denne linjen i de 4 siste kampene. LeBron James er questionable til denne kampen og deltok ikke på morning shootaround, noe som er indikasjoner på at James ikke kommer til å spille.

Houston Rockets – Indiana Pacers

Paul George o22.5p til 1.85 @Unibet 7u

Paul George er ikke skåringshumør om dagen og har de siste kampene slitt med å putte poenge Pacers trenger han til å putte. Hva passer da bedre enn å møte et av ligaens «raskeste» lag. Dette er en kamp som kommer til å ha veldig høyt tempo og George vil ta flere skudd en normalt. La 33 poeng sist mot Houston, vi prøver oss nok en gang på George over.

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s