Dagens NBA-tips!

image.png

Mr.Mjønes har levert stort og grønt i det siste, og har ingen planer om å gi seg med det første! Sjekk ut dagens tips til NBA-tipsene!

 

Washington Wizards – Utah Jazz

Wizards ML til 1.80 @Bet365 6u
John Wall o11 ast til 1.85 @Unibet 7u

Wizards seiler opp som en av de største utfordrerene til Cavs I årets eastern conference og har vunnet 18 av de siste 21 kampene de har spillt. I natt tar de i mot Jazz på hjemmebane, hvor de har sett veldig solide ut. Ledet av sin superstjerne John Wall, som har lagt minst 11 assist i 10 av sine 11 siste kamper med et snitt på 13.4 assist de siste 10. Her har jeg tro på nok en seier til hovedstadslaget og en ny gavmild aften fra hovmesteren Wall.

Detroit Pistons – Boston Celtics

Celtics ML til 1.83 @Bet365 6u
Drummond o14r til 1.75 @Unibet 7u

Celtics er veldig gode mot «dårligere» lag og er nok ute etter en bounceback win etter tapet mot Raptors for et par dager siden. Ett av de største problemene til Celtics er returtakingen og møter i natt en av ligaens aller beste på akkurat dette feltet i Andre Drummond.

Los Angeles Lakers – San Antonio Spurs

Spurs – 11.5 til 1.90 @Bet365 7u

Som nevnt i forrige artikkel er Lakers betydelig svekket etter å ha gitt fra seg den offensive «juggernauten» i Lou Williams. Tar i natt mot et Spurs lag som får tilbake Pau Gasol fra skade. Spurs skal nok klare å male dette Lakers laget fra start å ta en komfortabel seier.

Denver Nuggets – Memphis Grizzlies

Marc Gasol u21.5p til 1.85 @Unibet 5u

Gasol er en veldig bra spiller som har vært den klart viktigste brikken til Memphis Grizzlies i år. Han snitter på 20.5 poeng for sesongen, mye av dette skyldes det fantastiske spiller han hadde når nesten hele Grizzlies laget var ute med skade. Nå er hele laget tilbake og Gasol slipper å bære laget på samme måte i angrep. I tillegg er han virkelig ikke i form om dagen og har de siste seks kampene puttet 15, 19, 17, 19, 15 og 12 poeng. Møter i natt et Nuggets lag som kommer til å spille med et høyt tempo, men jeg tror ikke Gasol kommer til å skåre alt for mye her.

Oklahoma City Thunder – New Orleans Pelicans

Over 216p til 1.90 @Bet365 6u

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s