Dagens Tips til Premier league!

Relatert bilde

Sjekk ut tipsene til flere av dagens kamper i verdens beste liga!

Everton v Sunderland

Bilderesultat for defoe

Det er ikke tvil om av Everton er favoritter, men at de er såpass store favoritter(1.40) synes jeg ikke riktig. Sunderland har begynt sin sluttspurt mot et nytt år i Premier League, og har  en Defoe som kan skape trøbbel for Everton. Bortelaget har to veldig rare resultater i de siste kampene, med 4-0 seier mot Palace og 4-0 tap mot Southampton .

Sunderland+1.5

1.78 (5u)

Defoe scorer

3.40 (3u)

@Coolbet

WBA v Bournemouth

Bilderesultat for Mcauley WBA

Ett spill til denne kampen. Jeg har tro på hjemmelaget og at de fortsetter i den stimen de har komt inn i på hjemmebane de to siste. 1-0 og 2-0 er resultat vi forbinder med West Bromwich, og ettersom alle gode ting er tre, spiller jeg på at kampen ender med et av de resultaten i dag også.

WBA +under 2.5

4.30 (3u)

 

Watford v West Ham

Bilderesultat for carrol

Avslutter med to spill i kampen mellom Watford og Westham, hvorav en er en snerten liten longshot. To lag som har vært innvolvert i en god del målrike kamper denne sesongen. West Ham har 77 mål i sine kamper(25) denne PL-sesongen, hvorav 41 er på bortebane. Watford har totalt 71 mål i sine kamper, og de er godt fordet på borte-(36) og hjemmebane(35). Med andre ord snitter Watford nesten 3 mål på hjemmebane. West ham har nesten 3.5 i snitt på sine bortekamper.

Jeg tror på  en målrik kamp og holder en liten knapp på bortelaget.

Over 2.5 mål

2.07(7u)

West Ham -1.0

5.10 (2u)

expektoddsbonus2017

 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s