Tips til Nattens NBA!

ENES KANTER.jpg

Sist ble det storeslem, kan Mr.Mjønes følge opp med det samme i dag? Les tipsene til nattens kamper!

Oklahoma City Thunder – Los Angeles Lakers

Thunder -10 til 1.90 @Bet365 8u
Thunder -15.5 til 3.10 @Unibet 2u
Westbrook u32p til 1.85 @Unibet 5u

To lag som har flyttet litt brikker før gårsdagens trade deadline møtes her i natt. Det har vært store utskiftninger i Los Angeles når det kommer til front office, hvor Lakers har sparket både Mitch Kupchak og Jim Buss. Den legendariske spilleren Magic Johnson har tatt over tittelen som «President of Basketball Operation» hvor den første moven som ble gjort var å sende Lou Williams til Houston for Corey Brewer og et draft pick. Dette er en trade som svekker Lakers da Williams står for en helt annen trussel offansivt enn hva Brewer gjør. På den andre siden har Thunder sikret seg Taj Gibson og Doug McDermott som er to spillere som åpenbart vil styrke Thunder sin stall og gi ekstra dybde inn mot sluttspillet. Det er dog uklart om de spiller i kveld. En som spiller i kveld er Enes Kanter, som er tilbake etter den idiotiske skaden an pådro seg i kampen mot Dallas i slutten av januar. Dette er en kamp Thunder skal dekke linjen. Westbrook, som kommer fra All-Star matchen hvor han droppet 41 poeng (ikke overaskende som den ballhogging poengkåte galningen han er). Jeg tror ikke Westbrook trenger eller kommer til å skåre 32 poeng i natt, sitter kanskje store deler av 4.periode også?

Minnesota Timberwolves – Dallas Mavericks

Timberwolves -4 til 1.90 @Bet365 7u
Karl Anthony Towns o25.5p til 1.85 @Unibet 6u

Dallas Mavericks har waivet Deron Williams og sendt Andrew Bogut til Philly for Nerlens Noel. Noel vil ikke være tilgjengelig i kveld og Dallas stiller naturligvis svekket. Dette bør Timberwolves utnytte og Towns skal ha fritt spillerom under kurven mot enten Dirk eller Meijri her i natt.

Toronto Raptors – Boston Celtics

Isaiah Thomas o30p til 1.85 @Unibet 7u

Etter en veldig skuffende trade deadline for Celtics, hvor de valgte å ikke bytte til seg en stjernespiller som kunne ha hjulpet Isaiah Thomas til å legit utfordre LeBron og co i årets Eastern Conference stiller Boston Celtics med det samme laget som før. Dvs Isaiah Thomas er fortsatt «The man» i Boston og vil stå for en stor, stor del av skåringen resten av sesongen. Isaiah snitter 33 poeng per kamp de siste 10 og droppet hele 44 poeng på Kyle Lowry og Toronto sist gang de møttes i januar.

Indiana Pacers – Memphis Grizzlies

Paul George o22p til 1.85 @Unibet 6u

Etter gårsdagens deadline er det nok mange Pacers fans som puster lettet ut etter at George ble værende i Indiana. Se opp for en ordentlig statement game fra George her i natt.

Atlanta Hawks – Miami Heat

Under 207p til 1.90 @Bet365 5u
Paul Millsap o17.5p til 1.85 @Unibet 6u

Dennis Schröder er suspendert til denne kampen og spiller ikke. Det gjør at Paul Millsap er alene og-to-guy i angrep og det meste skal gjennom Millsap her i natt.

 

Dagens Trippel :
Boston Celtics+8, Washington Wizards og Denver Nuggets til 2.19  @Bet365      6u

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s