En av disse vinner dagens utfor!

Bilderesultat for jansrud guay

Her er dagens tips til utforen i Kvitfjell!

Hvem vinner?

Fartsdisiplinene i alpint er utrolig spennende og det er mange om beinet. Det er kanskje 10-15 utøvere som kan vinne om de har dagen, noe som også er med på å presse opp oddsen på den største favoritten til hele 6!

Hos de bookmakerne som tilbyr odds på dagens renn, er det bare Unibet som har forskjellig odds på Reichelt og Guay, henholdsvis 5.50 og 4.50. Dagens beste tilbud får man hos Coolbet som tilbyr hele 6 på begge to.

Guay

Jeg har kanadieren som knapp favoritt i dag, og med hele 6 i odds ser på det som et spill med god verdi. Guay var best på gårsdagens trening og kommer rett fra gullmedaje på Super-G og sølv på Utforen i St.Moritz. Full av selvtillit tror jeg han leverer også på dagens renn.

Odds-6.00

Units: 4

Jansrud

odds-7

Units: 1

expektoddsbonus2017

Aamodt kilde

Aamodt Kilde var fryktelig skuffet etter VM og er nok revansjesugen når verdenscup.sirkuset nå er i Norge. Nordmannen leverte et bra renn på gårsdagens trening og ble nummer 5, 60 hundredeler bak Reichelt og Guay som var relativt suverene. Aamodt Kilde får hele 4.50 på pallplass i dagens renn. Det spilles med tre units.

Aamodt kilde 1-3

Odds- 4.50

Units: 3

De siste spillene går på hvem som havner 1-6, i tillegg legger jeg til en liten sikring dersom Jansrud skulle smelle til i dagens renn.

Kort sagt tror jeg Janka klinker til i dagens renn. Sveitseren var tydelig frustrert etter gnestenulykken på gårsdagens trening. Utøvere har en tendens til å enten bruke dette som motivasjon eller distraksjon. Med andre ord tror jeg det blir en»himmel eller helvete»-situasjon for Janka i dag. Expekt har veldig god odds på både Janka to win og Janka 1-6.

Spillene finner du hos Expekt

Janka 1-6

Odds- 3

Units: 4

Janka To Win

Odds- 40

Units: 0.5

Kriechmayr 1-6

Odds- 2.75

Units: 4

Bilderesultat for expekt kampanje 500kr

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s