Real Madrid må ta tre poeng!

bale

Real Madrid kan skaffe seg luke i kampen om ligatittelen; les dagens tips og tanker til kampen.

Villareal v Real Madrid

Real Madrid kommer rett fra to solide oppvisninger, en imponerende hjemmekamp i Champions League-møtet med Napoli og helgens bunnsolide 2-0 seier hjeme mot Espanyol.

Real Madrid Cruiset inn til seier uten at Espanyol hadde noen nevneverdige sjanser. Noe som sikkert gledet mange «madridistas», var at Gareth Bale var på banen igjen etter et lengre skadeopphold. Waliseren slo like godt til med scoring i sine første 20 minutter i 2017.

Valencia får en tøff oppgave i dag, bortelaget sparte flere spiller i helgens kamp og vil gjerne få en luke ned til rivalen Barcelona. Real Madrid har ett poeng ned til katalanerne til tross for at laget fra hovedstaden har spilt to kamper mindre. En seier i dagens kamp er viktig for å få en luke til lagene bak. Det er viktig at de opprettholder trykket og tar de poengene de skal ta.

Gjestene har lagt bak seg den dårlige perioden de hadde i midten av Januar. Etter Cup-exiten mot Celta Vigo har de vunnet fire kamper på rad med to mål eller mer og har nå «bare» Ligaen og Champions League å fokusere på.
Real Madrid har bare avgitt poeng på bortebane ved tre anledninger denne sesongen, mot Barcelona, Sevilla og Las Palmas. 6-2-1 er absolutt godkjent når det inkluderer alle lagene som er topp 5 i La Liga per dags dato.
Noe annet å bite seg merke i, er at hele 6 av disse 9 kampene har blitt vunnet med to mål eller mer.

Jeg tror Real Madrid viser seg fra sin beste side og gjør det nødvendige, og litt til, for å skaffe seg en luke i tittelkampen.

Real Madrid -1.25

2.18 | 8u

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s