Molde – Hødd

Bilderesultat for molde v hødd

Byr dagens kamp på målfest og rått parti hjemmelaget, eller en jevn kamp i rosenes by? Sjekk dagens Oddstips til kampen!

Etter et skuffende tap hjemme mot Brattvåg, reiser Hødd til «rosenes by» på jakt etter et mer oppløftende resultat i kveld. På motsatt banehalvdel venter Molde og en gammel kjenning i Fredrik Aursnes.

Den siste tiden har vært turbulent for Hødd. Det ble nylig kjent at Hugues Wembangomo skal på utlån til Brattvåg og at Robin Shroot har et brennende ønske om å forlate klubben.
Stemningen var laber etter tapet mot Brattvåg, som spiller i årets 3.divisjon. Hødd stilte et yngre lag enn vanlig, men det er «bare» 3-4 endringer som gjøres til dagens kamp. To av de som kommer inn, er de sentrale spillerne Kallevåg og Moltu. Laget ventes å bli identisk med den elveren som møtte Aafk i Januar.

Det endte med tap og 4-0 borte på Color Line Stadion Laget de møter i dag er på papiret sterkere enn aafk-laget de møtte fornoen uker siden. Oddsen ar bare blitt bedre siden i går, og spill på Molde fått mer verdi. Selv med mange bytter og endringer på laget er 11-eren til Molde den klart sterkeste. Her skal Molde skape trøbbel for Hødd-forsvaret. Kan bli veldig stygt, men et gira Hødd-lag har mulighheter til å overraske. Likevel er jeg i tvil om de har det i seg, ettersom de spilte såpass dårlig mot erkerivalen Aafk. Setter tungt på Molde i denne kampen.

Molde/Molde, 2.06 (5u) @ unibet
Molde-2.5, 3.40 (3u) @ Coolbet
Molde-1.5, 2.10 (8u) @ Unibet

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s