Shaw ferdig i Sutton

FA etterforsker brudd på veddemålsforeskriftene etter at Sun Bets betalte ut over 100.000kr til en spiller.

Gamblingkomitéen sier at de etterforsker om det har forekommet brudd på veddemålsforeskriftene i løpet av Arsenals FA-cupseier over Sutton», skrev BBC tidligere tirsdag.

Bettingselskapet Sun Bets la ut en tweet der de informerte om at de har betalt ut et femsifret beløp(GBP), altså over 10 000 pund etter pai-oddsen.

Det kan se ut som Sun Bets har fått til et gigantisk reklamestunt med god hjelp av den populære, paispisende reservekeeperen. Det blir nå etterforsket av FA og har allerede fått konsekvenser for Sutton-keeperen, som er ferdig i klubben.

Shaw innrømmet etter kampslutt at han visste om muligheten for å vedde på pai-spising, men sa også at verken han eller lagkameratene hadde satt penger på det.

TV 2s oddsekspert Jesper Mathisen moret seg stort over mandagskveldens store hendelse.

– Jeg synes jo dette her er strålende. Vi er en del av underholdningsbransjen, og her er det noen som har kjørt et stunt. Det er det folk snakker om og ler av i dag. Det er det folk husker fra den kampen. Det folk husker er den paien. Det må det jo være rom for, sier han.

Jesper Mathisen har helt rett i at det var en morsom hendelse, men om det foreligger mer enn tilfeldigheter bak paispisingen, er paispisingen veldig alvorlig. Det skal veldig mye til for at Sun Bets godkjenner et spill med potensiell utbetaling på over 100.000kroner. Normalt får man satt maksimalt en tusenlapp, og kanskje ikke det en gang, på slike «spesialspill», og det er ikke tvil om at det er noe som skurrer i saken.

 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s