NBA All Star Game

Mr.Mjønes sine tips til nattens All Star Game

 

Russell Westbrook o27p til 1.85 @Coolbet 5u

Westbrook o11 asist+rebs til 1.85 @Coolbet 5u

Isaiah Thomas o18p til 1.85 @Coolbet 6u

For en spiller som Russell Westbrook spiller det ingen rolle om det er NBA Finals, pre-season, en pickup game i parken eller en All-Star Game, når Westbrook spiller basketball spiller han 100%. Etter å ha blitt kåret til All Star MVP de to siste årene er nok Russ sugen på å ta hjem trofeet for tredje gang på rad. Han starter noe sensasjonelt på benken i natt, men det vil nok ikke ta lang tid før han er på banen og vil nok få minuttene sine uansett.

West er relativt store favoritter og som mange av dere vet blir naturligvis MVP å finne på vinnerlaget. I tillegg til Westbrook skal Anthony Davis også ha god motivasjon til å gå for MVP her på hjemmebane.

Om øst skulle finne på å vinne er LeBron James en heit kandidat til å ta hjem trofeet. LeBron kommer til å ta en del all-time rekorder her i natt og det kan være med på å tippe MVP-kåringen i hans favør. Isaiah Thomas og John Wall som begge kommer av benken er også spillere jeg ser for meg kan klikke helt og legge inn en god søknad dersom øst skulle vinne J

MVP

West

Russell Westbrook til 5 @Unibet 5u

Anthony Davis til 8 @Nordicbet 3u

East

LeBron James til 9 @Unibet/365 2u

Isaiah Thomas til 26 @Unibet 1.5u

John Wall til 51 @Unibet 0.5u

 

Will Russell Westbrook, Kevin Durant, Steph Curry, Draymond Green, and Klay Thompson all be on the floor at the same time in the 2017 NBA All Star Game?  NO til 1.37 @Nordicbet – 10u

Om Steve Kerr skulle finne på å sette Westbrook på banen samtidig med fire GSW-spillere er det bare å legge ned hele greia. Kerr vurderte lenge om han skulle/skulle ikke spille Westbrook samtidig som KD, noe han sa han kom til å gjøre, men med alle fire GSW spillerne? Aldri i livet. Max.

Lykke til!

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s