TIPS TIL ALL STAR SATURDAY !!

Bilderesultat for new orleans all star 2017

Slam Dunk Contest, Skills Challenge og 3-point Shootout: En perfekt natt med underholdning før morgendagens All Star-match!

Slam Dunk Contest

Bilderesultat for all star saturday 2017 dunk

Derrick Jones jr til 2.75 @Bet365 3u

DeAndre Jordan til 13 @Bet365 1u

Da oppsettet først kom ut tenkte jeg at dette kom til å bli en enkel seier for dunkefenomenet Aaron Gordon. Jeg satte og spørsmålstegn til Derrick Jones, hvem var Derrick Jones? Det tok meg to minutter på Youtube til å forstå at dette var en legit contender til årets Slam Dunk Contest. Derrick Jones har spilt mye i D-League i år og står med totalt 7 kamper i NBA. Selv om Aaron Gordon naturligvis er favoritt her i kveld så har jeg store forventninger til Derrick Jones og jeg både håper og tror vi kan få en fantastisk duell!

Legger ved et lite longshot på DeAndre Jordan som har et «handicap» i denne konkurransen ved å være 7-feet, men putter han opp noe ala det han viser her: https://www.youtube.com/watch?v=FZ38TuKsqgA så forsvarer det et lite spill på DeAndre til 13 i odds.

 

Skills Challenge

Bilderesultat for skills challenge nba 2017

Isaiah Thomas til 3.10 @Bet365 3u

Gordon Hayward til 9 @Bet365/UB 1u

Anthony Davis til 11 @Bet365/UB 1u

Skills Challenge er en hinderløype konkurranse hvor hurtighet, pasninger og skudd er de viktigste faktoren. Isaiah Thomas kommer inn til denne som favoritt og er sammen med John Wall de eneste point-guardene som er med i årets konkurranse. Legger ved et par longshots, Davis er på hjemmebane og er nok interessert i å vise seg frem her på eget gulv allerede lørdagskvelden. Gordon Hayward tror jeg også skal ha en brukbar mulighet til å stikke av med denne.

 

3 Point Contest

Bilderesultat for all star 2017 3 point contest

Klay Thompson til 2.75 @Unibet 3u

CJ McCollum til 8 @Unibet 1u

Kemba Walker til 14 @Nordicbet 0.5u

3-poengskonkurransen er hvert år et fantastisk vorspiel til dunk contesten med høy swisjfaktor og spenning. Klay Thompson som vann denne konkurransen i fjor kommer naturligvis inn til denne som storfavoritt. Thompson er ligaens klart beste catch-and-shoot skytter og finner han rytmen her i kveld kan rekorder stå for fall. Legger også her ved et par longshots, CJ McCollum er en fantastisk god skytter og skal ha gode muligheter til å komme seg til en finale. Samme med Kemba, som er spilleren med høyest odds i denne konkurransen, klarer han å komme seg til finalen kan det meste skje.

 

NBA League Pass har kampanje på årets All-Star og for kun 49.99kr får du sett hele Saturday Night og All-Star kampen som spillet i morgen. www.nba.tv

Lykke til!

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s