Tips til Nattens NBA

Bilderesultat for fournier nba

Det florerer av spillerspesialer og tre av nattens største favoritter er i en satigtrippel. Har du råd til ikke å være med?

Orlando Magic – San Antonio Spurs

Evan Fournier o17.5p til 1.85 @Unibet 7u
Fournier som lenge har slitt med skaden han pådro seg i desember er endelig tilbake for Magic og har de siste 4 kampene putter 21, 24, 14 og 24 poeng. Etter at Ibaka ble tradet til Raptors tidligere denne uken er Fournier’s rolle som «go to guy» i offense på dette Magic laget enda mer tydelig. Jeg ser for meg at Fournier’s poeng per kamp- snitt kommer til å stige utover i sesongen. Møter Spurs i natt, hvor det selvsagt ligger en blowout-fare i luften, men jeg tror Fournier skal få poengene sine her uansett.

Phoenix Suns – Los Angeles Lakers

Over 226p til 1.90 @Bet365 7u

To lag med høyt tempo og dårlig forsvar møtes her i Phoenix. Ingen av lagene har noe å spille for, og siden dette er siste kamp for begge lag før All-Star break kan vi forvente oss en sloppy og høytskårende kamp. Sist disse lagene møttes puttet de 234 poeng, en sum vi fort kan komme opp mot også i nattens kamp.

Cleveland Cavaliers – Indiana Pacers

Paul George o22.5p til 1.85 @Unibet 7u
Jeff Teague o15.5p til 1.83 @Bet365 6u

George puttet 27 poeng på Kawhi på mandag og vil nok vær mer aggresiv og se mer etter sitt eget skudd etter tapet mot Cavs og LeBron sist onsdag på hjemmebane. Jeff Teague, som snitter 21 poeng over to kamper mot Cavs har en fin matchup mot Kyrie Irving som han bør utnytte. Thad Young er bekreftet ute for Pacers.

Boston Celtics – Philadelphia 76ers

Isaiah Thomas o29.5p til 1.80 @Unibet 6u

Dagens trippel:
Jazz ML + Celtics ML + Grizzlies ML til 1.81 @Bet365 6u

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s