Nattens NBA-Tips

 

Bilderesultat for westbrook

Oklahoma City Thunder – Golden State Warriors

Westbrook o30.5p til 1.90 @Bet365 7u

Westbrook o10.5r til 2.20 @Bet365 7u

Westbrook o10.5a til 2.20 @Bet365 7u

 

Når kampoppsettet for den kommende NBA sesongen kom ut i august var 11.februar datoen mange satte ring rundt. Endelig er dagen her, Durants første kamp tilbake i Oklahoma. Etter sommerens sjokksignering, det som mange mener er tidenes feigeste valg av en superstjerne hvor Durant valgte å signere for GSW, laget som SLO HAN UT av fjorårets Playoffs. Denne kampen kommer til å ha alt, publikum i Chesapeake Arena kommer til å være ekstremt høylytt, og jeg nærmest forventer at vi får ett par utvisninger her i natt. En mann som ikke har glemt hva Durant gjorde i sommer, og som har vært ute å meldt at dette er kampen, som etter episoden med Zaza Pachulia sist møte har ekstra blod på tann i natt er Russell Westbrook. Jeg tror Westbrook kommer til å knuse linjene som er satt før kampen og blir ikke overrasket om vi får se en 40-15-15 kamp av Westbrook i natt.

Er det en regular season kamp du skal se i år, så er det denne.

 

Lykke til!

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s