VM Tips: Sprint i Hochfilzen

Gårsdagens Mix-stafett ble en fadese sett med norske øyne. I dag får jentene en mulghet til å revnasjere gårsdagens, men det er en av våre naboer vi har mest tro på i dag.

Det er utrolig mange spill som frister i dag. Bookmakerene har åpnet opp flere markeder enn vanlig og tilbyr et stort utvalg av Match-ups. Som en konsekvens av dette kommer det mange GODE spill til dagens skiskyting, med alt i fra solide longshots til «bankers» MAXbets.

Kvantitet + Kvalitet= Penger!

Vinner

Bilderesultat for makarainen koukalova dahlmeier

Koukalova, Makarainen og Dahlmeier er de tre store favorittene til å vinne dagens konkurranse. Den finske jenta sin fordel er at hun på gode dager kan bomme en gang mer enn sine argeste konkurrenter, og likevel ta gullet. Det negativet med Makarainen er derimot at hun kan finne på å skyte 3 bom på stående etter en perfekt liggendeserie.

I går, under herre-etappene, fikk vi se den løypa jentene skal gå i dag Det er nok av bakker for den finske skiskytterdronninga, i tillegg var ikke Dahlmeier like «sharp» som man ofte forventer at hun skal være. Koukalova ser ut til å ha funnet formen og etter en håpløs utgangposisjon på 2.etappen, tok hun inn 30 sekunder på teten.

Makarainen ble nummer to på sprinten i Oberof, da med 2 bom. Koukalova van rennet med 10 blinker rett ned og kom  mål 20 sekunder før den finske jenta. I Ruhpolding skjøt alle de tre favorittene fullt på standplass.Ike overraskende endte det med at Makarainen vant fremfor Koukalova og Dahlmeier (med hele 22 og 30 sekunder).

Makarainen er best priset i dagens renn, og når man får makareinen til hele 5 ganger pengene, da bør man kjøre på. I tillegg har jeg også satt et spill på at hun kommer på pallen. Siste er rett og slett grunnet at hun kan finne på å bomme 2-3 ganger og likevel kjempe seg til en plass blant de tre beste. Alt avhenger av hvordan de andre skyter, og selv med lite vind i går, var det få som hadde funnet godfølelsen på standplass. Makarainen var  i tillegg en av de bedre på standplass under gårsdagens mix-stafett.

Makarainen

Odds–5

Units- 4

@Coolbet

1-3

Odds- 2.10

Units- 6

@Bet365

Koukalova

Odds- 4.5

Units-1

1-3

Odds-1.75

Units-4

 

Wierer

Bilderesultat for wierer

Skjønnheten fra pastalandet er bunnsolid på standplass. Denne sesongen har hun selv vært skuffet over egen langrennsform, men ser nå ut til å være bra i sporet nå i starten av VM. Vi investerer noen units på denne dama i dagens konkurranse.

Wierer

1-3

Odds- 11

1u

1-6

Odds- 3.75

3u

@Unibet

Beste skytter (mesteskapet)

Odds- 25

0.5u

@Coolbet

Akimova og Olsbu

Akimova har imponert denne sesongen, med god skyting og overraskende bra fart i sporet. Hos unibet får man hele 2.75 på at hun blir blant de 10 beste. Marte Olsbu, som var et av lyspunktene under gårsdagens stafett, får 3.50 på å komme topp 10. Har tro på at begge disse kan levere i dag. Hauser og Chevalier er også jenter med høy odds, so begge kan finne på å blande seg inn blant de 10 beste. Hauser må skyte feilfritt skal hun  ha noe håp om en god plassering, ettersom hun er en av de dårligste langrennsløperne i feltet.

Akiomva topp 10

2.75 (4u)

Olsbu topp 10

3.50 (2u)

Duellene på standplass

Bilderesultat for shooting biathlon

Lisa Theresa Hauser og Dorothea Wierer er som kjent bunnsolide på standplass. I dagens skytedueller hos Coolbet, møter de henholdsvis Skardino og Dorin Habert. Hauser var solid i gr og begge damene har en imponerende treffprosent på sprint. Jeg mener Wierer er en ganske stor favoritt mot Dorin Habert og at duellen mellom Hauser og Skardino er en 50/50-duell. SPiller 3 u på hver av de.

Wierer, 1.80  (3u)

Hauser, 2.03  (3u)

Spesialer

Olsbu beste norske (7.5km sprint)

Odds- 2.20

Units- 3

 

Makarainen tar medalje i mesterskapet

1.43

MAX (10u)

For å sette spillet i perspektiv, Makarainen kommer til å ha mellom 1.80 og 2.00 i odds på alle de individuelle øvelsene i VM. Dette betyr at hun har rundt 50% sjanse for å ta medalje på sprinten, jaktstart, fellesstart og normaldistansen. Bruker man enkel sannsynlighetsregning og i tillegg legger til at jaktstarten kan få høyere og lavere odds, får man over 90% på at hun skal ta medalje. Hun kan bli syk i løpet av mesterskapet, noe som selvfølgelig må tas høyde for. Men når bookmaer gir det en 70% sjanse for at hun tar medalje, da må man spillet dette. #Verdi

JT BØ tar medale i mesterskapet

1.50

MAX (10u)

Litt mer usikkert, men likevel ett spill med verdi  i mine øyne. Johannes Thingnes Bø SKAL ta medalje i et VM, han får fire muligheter og forlater han VM uten en individuell medalje er det en flopp og et mislykket mesterskap. Stryningen har bra fart i sporet og skytingen på gårsdagens etappe var en konsekvens av at han var presset til å gå hardt ut for å hente inn de foran.

@COOLBET

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s