Nattens NBA-Tips

Bilderesultat for kawhi leonard

Detroit Pistons – San Antonio Spurs

Under 208.5p til 1.86 @Unibet 7u

Under 198.5p til 3.40 @Unibet 2u

Etter en trøblete periode med veldig dårlig forsvar ser Detroit ut til å ha funnet tilbake til forsvarsformen de viste i starten av sesongen og er for øyeblikket det laget som slipper inn femt færrest poeng i NBA, tett under 100 poeng per kamp. Møter her Spurs, som slipper inn nest færrest poeng med kun 98 poeng per kamp. Dette kan fort bli en jamn og spennende kamp, med forhåpentligvis lite poeng 

Sacramento Kings – Atlanta Hawks

Darren Collison o15.5p til 1.85 @Unibet 7u

Collison har hatt en veldig bra start på Februar måned og snitter 19.3 på de fire siste kampene, sist kamp med 26 poeng mot Celtics. I natt er Ty Lawson er mest sannsynlig ute med en hamstring skade, noe som betyr mer minutter og mer skudd på Collison enn vanlig.

Memphis Grizzlies – Golden State Warriors

Marc Gasol o21p til 1.85 @Unibet 7u

Marc Gasol, som snitter 25 poeng de siste 10 kampene møter her et Warriors lag som er uten sin starting center Zaza Pachulia. Warriors kommer til å starte Javale McGee på center i tillegg til å kjøre mye «smallball», noe Gasol kan utnytte til det fulle. Parsons sitter ute denne og Randolph er questionable for Memphis. Eneste faren for spillet kan være en GSW blowout, men det tror jeg ikke kommer til å skje her i «the grindhouse».

Washington Wizards – Indiana Pacers

Over 214.5p til 1.91 @Unibet 6u

To av ligaens hotteste lag for øyeblikket møtes her til et fartsfyllt oppgjør. Vi prøver NOK en gang over i en kamp hvor Pacers spiller.

Dagens dobbel: Heat ML + Bucks ML til 2.02 @Bet365 6u

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s