VM Tips – Super G

Bilderesultat for super g

I dag er det gutta sin tur til å kjempe om medaljer i Super-G’en. To nordmenn skal være med å kjempe helt i toppen, men konkurransen er tøff og bare små hundredeler kan skille mellom gull og sølv. Klokken 12 starter rennet og det er ikke tvil i at det forventes mye av både Jansrud og Aamodt Kilde.

Det er store forskjeller på oddsen til dagens skirenn, noe som gir oss veldig god odds på dagens spill.

Kjetil Jansrud

Jansrud  har til tider vært uslåelig i Super G denne sesongen. Først i Kitzbuhel var det at nordmannen ikke stod øverst på pallen i disiplinen, og da ble «gullskia» spart til VM.

Nå som gullskia er på plass og Jansrud tilsynelatende i form, skal nordmannen ha god sjanse til å gå helt til topps og sikre Norge første gullmedalje allerede i første disiplin. Jeg tror at Jansrud vinner dagens renn, og med hele 4.70 i odds ser jeg stor verdi i spillet også. Han har vunnet 3 av 4 renn denne sesongen, og «godskia» ble ikke brukt da han skuffet i Kitzbuhel.

Jansrud to win 

Odds- 4.70

Units- 4

@Nordicbet

Aamodt Kilde

Denne sesongen har Aamodt Kilde en 2.plass og to 4.plasser i Super G. De siste rennene har nordmannen virkelig satset, men ikke fått betalt for det foreløpig. Det har settut til at han kanskje har hatt litt overtenning og som en konsekvens av det, kjørt hardt, men veldig uryddig.

Aamodt Kilde skal blande seg inn i medaljekampen i dag, alt annet er skuffende for nordmannen. Kilde får 3.75 hos bet365, som er bra sammenlignet med Unibet og Nordicbet som ligger på rundt 3 i odds.

Aamodt Kilde 1-3

Odds- 3.75

Units-4

@Bet365

Hannes Reichelt

Et av dagens siste spill er på østerrikeren Hannes Reichelt. En som alltid er med i toppen og kjemper om pallplasseringer og seire ikke minst.

Reichelt kommer rett fra en seier i Garmisch-Partenkirchen og godfølelsen bør med andre ord være på plass. Sesongbeste i Super G er fra Santa Caterina, med 2.plassen han tok der. Til hele 5 i odds på pallplassering kan jeg ikke unngå å spille på Reichelt i dag.

Reichelt 1-3

Odds- 5

Units- 4

@Nordicbet

Dominik Paris

Siste spill på dagens Super-G. Italieneren får noen units han også, da han er en av de som kan levere godt.

Paris 1-3

Odds-4.7

Units-3

@Nordicbet

Hirscher

MAXBET

Hirshcer til å ta over 0.5 gull i VM får maxmal innsats i mine bøker. Dette vil si at jeg laster 10 units på oddsen 1.85. Marcel Hirscher er favoritt på storslalomen til 2.10 i odds, og sammen med Kristoffersen er han også oddfavoritt til å vinne slalåmen til 2.50 i odds. Oddsen på de to er hentet fra bet365. men spesialspillet er satt hos Nordicbet. Hirscher blirnok veldig skuffet om han ikke tar en gullmedalje i dette mesterskapet. Han har gode muligheter på de to nevnte disiplinene, men i tillegg til de, er han altså tittelforsvarer i suprkombinasjonen

10 units er på sin plass her.

Hirscher over 0.5 individuelle medaljer

Odds- 1.85

Units- 10

@Nordicbet

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s