Fransk helaften på menyen

Bilderesultat for thauvin

Sjekk ut dagens tips i Ligue 1. Dagens meny er preget av hjemmedominans og noen lure spesialer.

Marseille

Dagens første spill er i møtet mellom Marseille og Guingamp. Marseille spiller hjemme på Stade de Velodrome, hvor de bare har tapt en kamp i år. Dette tapet kom da Monaco kom på besøk for tre uker siden. Oppgjøret endte hele 1-4 og hjemmelaget slapp dermed inn flere mål i den kampen, enn de har gjort på de elleve siste hjemmekampene.

Jeg har sett meg ut to spill på Marseille i denne kampen, samt et målscorerspill som ser spennende ut. Jeg setter nemlig pengene mine på Thauvin til å score til hele 4 i odds. Thauvin har ikke bøtta inn med mål denne sesongen, men har på de fire siste hjemmekampene notert seg for 3 nettkjenninger. Det vil altså si at han har scoret i 3 av de fire siste kampene.

Marseille + under 2.5

Odds-4

Units-3

Marseille  + under 3.5

Odds-2.40

Units- 5

Thauvin scorer

Odds-4

Units-3

@Nordicbet

Nice v St.Etienne

På de siste 6 kampene har Nice bare vunnet én kamp (1-3-2). På en annen side har hjemmelaget imponerende 9-3-0 på hjemmebane denne sesongen. St.Etienne har vist god form i det siste og kommer på besøk med stor selvtillit. Likevel tror jeg hjemmelaget tar seg sammen og bygger videre på den solide hjemmestatistikken.

Nice 2.09

Units – 5

Nice + over 2.5  3.65

Units- 3

@Nordicbet

 

 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s