Coolbet kåret til årets nykommer!

Coolbet.com

Den 6 februar ble Coolbet kåret til “Start-up of the Year 2017” i the 10th International Gaming Awards.

-Dette innlegget er hentet fra Coolbet sin blogg.

International Gaming Awards (IGA) feirer 10 år, og har i den forbindelse lagt til en ny nominasjonskategori for å anerkjenne den beste nykommeren, den aktøren som har vist størst potensiale. De nominerte i denne kategorien må være innovative, og ha store ambisjoner om å utgjøre en forskjell i bettingindustrien. Coolbet konkurrerte mot de beste nykommerene i verden, og ble til slutt kåret som vinner!

Coolbet.com ble lansert den 16 mai 2016, med online casino og sportsbetting til det estiske og skandinaviske markedet. Selskapets tekniske plattform og software er bygget på egenhånd fra grunnen av, og svært få (hvis noen) andre selskaper har gjort det samme det siste tiåret, hvor ferdiglagde løsninger og innkjøpte odds fra eksterne leverandører har vært standarden. Ledelsen i Coolbet består av grunnlegger Jan Svendsen (grunnleggeren av NordicBet og Triobet) og nøkkelpersoner fra disse selskapene, som til sammen har mer enn 100 års erfaring fra bettingbransjen.

Coolbet har allerede mer enn 15.000 aktive kunder. En enkel og brukervennlig side i kombinasjon med attraktive odds har gjort oss populære blant spillerne. Coolbet strekker seg langt for å gi kundesupport i verdensklasse, i tillegg til et sterk fokus på ansvarlig spill. Som vårt slagord sier: “Stay Cool. Bet Responsibly”.

Coolbet er et transparent selskap, noe man blant annet kan se i den innovative løsningen der vi viser vår omsetning på kampene. Vi viser til og med fram ledergruppa på hjemmesiden, og CEO Jan Svendsen har en blogg der han deler med seg av sine erfaringer og synspunkter på bransjen, og tips til hvordan du kan bli en bedre og mer ansvarlig spiller.

Dette innlegget er hentetn

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s