Tips til nattens NBA

Bilderesultat for tony allen

Sjekk ut Mjønes sine utvalgte godbiter til nattens kamper i NBA! S

Indiana Pacers – Oklahoma Thunder

Over 211.5p til 1.94 @Unibet 8u

Paul George o24p til 1.85 @Unibet 7u

Paul George > Westbrook points til 3.75 @Unibet 1u

Nok en gang prøver vi oss på Indiana Pacers og over-linjen. Tar her imot OKC og maskinen Russell Westbrook. Myles Turner sliter med sykdom og deltok ikke på dagens shootaround, noe som er sterke indikasjoner på at Turner ikke spiller kveldens kamp. Uten Turner(2.2 blocks pr.game) har Pacers lite «rim-protection». Pacers vil da mest sannsynlig kjøre «smallball» ved å flytte Lavoy Allen inn på Center, noe som vil si høyere tempo i kampen. Sist kamp mellom disse to lagene endte på 226 poeng, vi prøver over 211.5! Thad Young er også bekreftet out til denne kampen for Pacers, det betyr at Paul George må spille flere minutter og ta flere skudd enn vanlig, her skal han over.

 

Memphis Grizzlies – San Antonio Spurs

Under 202.5p til 1.96 @Unibet 6u

Under 193.5p til 3.40 @Unibet 2u

To av ligaens beste forsvarslag møtes her i “the grindhouse”, FedEx Forum. Etter å ha blitt slått ut av fjorårets sluttspill av nettopp Spurs er et fulltallig Grizzlies ute etter hevn i kveld. Jeg ser for meg at vi får en god, gammeldags grind out game her. Vi får lavt tempo i kampen og enorm innsats i forsvar ledet av to av ligaens beste forsvarsspillere i Tony Allen(Mem) og Kawhi Leonard(SAS).

 

New Orleans Pelicans – Phoenix Suns

Over 220.5p til 1.87 @Unibet 7u

Det er umulig for meg å se for seg en kamp mellom årets utgaver av Suns og Pelicans ikke spille en high-tempo game med med mye poeng. Har møttes to ganger tidligere i år, da har det endt med 239 og 223 poeng.

 

Dobbel

Pistons ML + Raptors ML til 1.77 @Bet365 8u

Philly er fortsatt uten Embiid og skal få det tøft borte mot Pistons.
Clippers er fortsatt uten Chris Paul og møter et Raptors lag som mest sannsynlig stiller med DeRozan tilbake fra skade. Vi prøver en dobbel til 1.77.

 

Lykke til!

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s