Tips til dagens Treningskamper

Bilderesultat for norsk fotball

Det spilles flere treningskamper i ettermiddag, her spilles de i tre av dem. Kristiansund gjester Color Line, Herd møter Hødd på Høddvoll og Notodden skal bryne seg mot Strømmen.

I Ålesund møter Aafk nyopprykkede Kristiansund. Forrige helg ble det storseier da Aafk kjørte over Hødd på hjemmebane. Det var tydelig at det var to lag på helt forskjellig nivå og hjemmelaget fikk flere enkle mål, der hele tre kom fra dødball. Det vil de ikke få når KBK kommer på besøk. Kristiansunderne er gode bakover og kommer til å trøkke til på Color Line. Det blir trolig en jevn kamp som kan gå begge veier, men selv har jeg troa på gjestene i dag. Setter noen varianter på bortelaget, samt et underspill til ganske grei odds.

KBK +0.5 1.80 (5u)
KBK- DNB 2.60 (2.5u)
under 2.75 1.83 (4u)

En annen kamp som er spennende i dag, er Strømmen-Notodden. Notodden er sett på som en av kandidatene til å rykke opp fra 2.divisjon avdeling 2, og tapte nylig 5-3 mot Sandefjord. Et greit resultat der det mest positive er at de ikke ser ut til å problem med å finne veien til motstanderens mål. Greier de å forsvare seg litt bedre mot en litt svakere motstander som det Strømmen er, kan de fort tukte hjemmelaget i denne kampen. Jeg tror på en målrik kamp der Notodden overrasker litt.

NFKs nye angriper Ole Marius Aasen scoret sitt første mål i NFK-drakta forrige kamp, og kommer nok til å gjøre sitt for å score flere når han møter gamle lagkamerater i dag.

Notodden- 4.50 (2u)
Todden +1.0- 1.70 (5u)
Over 3 asian- 1.65 (6u)

Sist ut er 3.divisjonslaget Herd som gjester Høddvoll i dag. Vertene gjekk på et stygt 4-0 ta på color line og imponerte heller ikke da de vant 1-0 mot spjelkavik. Ytterliger 3 spillere er ute siden kampen mot aafk og det stilles trolig et veldig ungt lag. Herd er et lag med mye trøkk, og gjestene kan fort bli overlegne på både defensive og offensive dødballer. Mot Aalesund var nemlig dette den største svakheten hos Hødd, som fikk hele 3 dødball mål i mot. Det har vært noen små forandringer på oddsen siden gårsdagens innlegg, og Herd fpr en veldig spillbar odds hos Coolbet.

Herd 3.30 (3u)
Herd DNB 2.25 (4u)
Herd/Herd 5 (1u)
Over 2.5 1.62 (5u)

Oddsen på Herder fra Coolbet, men  de andre spillene er hentet fra Unibet og Bet365.

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s