Nattens NBA-Tips

Bilderesultat for wizards v lakers

Eirik Mjønes har levert sterkt sålangt på sine tips hos TippeNett, i kveld har han sett seg ut tre kamper og totalt 10 tips!

Washington Wizards – LA Lakers
Wizards – 10.5 til 1.91 @Unibet 8u
Wizards – 16.5 til 3.45 @Unibet 2u
John Wall u39.5 p/r/a til 1.83 @Bet365 5u

Lakers starter sin 5-game road trip med en tur innom hovedstaden hvor de møter et av ligaens hotteste lag for øyeblikket i Washington Wizards. Wizards står med 9 seiere på de siste 10 kampene og fyrer på alle sylindere for øyeblikket. Jeg har vanskelig for å se noe annet utfall enn en blowout i denne kampen. John Wall har snittet på 37.7 p/r/a de siste 10 kampene, går dette veien sitter Wall hele 4.periode og går komfortabelt under.

San Antonio Spurs – Philadelphia 76ers
Spurs o114.5p til 1.86 @Unibet 7u
Spurs -8.5 HT til 1.93 @Unibet 4u
Spurs -14.5 til 1.83 @Unibet 6u

Joel Embiid er bekreftet ute for 76ers, noe som er hovedmotivasjonene bak spillene her. Uten Embiid gir 76ers opp over hele 10 poeng(!!) mer per kamp til motstanderen. Robert Covington, også en veldig god forsvarsspiller for 76ers er doubtfull til denne, noe som tyder på at han ikke kommer til å spille. Jeg ser for meg en kamp med høyt tempo hvor Spurs bare kjører over 76ers fra start. (Ja, jeg vet Gasol og Aldridge er ute)

LA Clippers – GSW
GSW – 8.5 til 1.91 @Unibet 8u
GSW – 14.5 til 3.35 @Unibet 2u
Clippers og Warriors spilte mot hverandre for bare noen dager siden, da vann Warriors med, bare 46 poeng(!!). Det koker nok greit i hodene på Clippers spillerne som helt sikkert er ute etter revansj her på hjemmebane. Men er det gode nok? Nei. Clippers er fortsatt uten sin superstjerne, Chris Paul, en mann de virkelig savner i kamper som denne. Alt annet enn blowout vil overraske meg her.

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s