Tips-Utfor i Garmisch-Partenkirchen

Bilderesultat for utfor garmisch partenkirchen

13:05 er Spillefristen for utforrennet i Garmisch-PartenKirchen. Jansrud og Aamodt Kilde skal begge kunne kjempe helt i toppen i dagens renn. I fjor tok sistnevnte en overraskende seier og er favoritt hos bookmakerene i dag.

Kjetil Jansrud

Jansrud har ikke lykkes i denne bakken de siste åra, men slo kraftig tilbake på trening etter det skuffende rennet i Kitzbuhel. Han ble nummer to bak Aamodt Kilde i gårdagens treningsomgang. Til tross for en positiv gjennomkjøring for Jansrud, var det hele 1.09 opp til suverene Aaamodt Kilde.

«Feelingen» utøvere har i en bakke er viktig. I 2015 ble det sesongverste for Jansrud i Garmisch-Partenkirchen, i 2016 ble det en 17.plass. Det er mange om beinet i denne disiplinen og bare hundredeler som skiller fra 1.plass til en plass utenfor pallen. Jansrud har ikkeklart å følge opp den suverene utfor-formen fra før jul. Kanskje slår han tilbake i dag? Jeg er usikker og velger å spille mot nordmannen i dag.

Jansrud ikke på pallen

Odds-1.57  @Bet365

Units- 4

Bilderesultat for aamodt kilde

Aamodt Kilde

Som nevnt, var Aamodt Kilde  suveren på trening. Oddsen på at nordmannen skal vinne dagens renn er ganske lav med tanke på at det er mye som kan skje og mange som kjemper om å være med i toppen. Da frister oddsen på en pallplass mye mer, og hos Coolbet får man solide 1.85 på dette. Til sammenlligning har Nordicbet 1.80, bet365 1.73 og Unibet 1.65 på tilsvarende spill.

Aamodt Kilde 1-3

Odds- 1.85 (Coolbet)

Units- 4

Paris og Feuz er listet opp som duell hos bet365. Paris får hele 2.37, noe jeg ser på som veldig spillbart. Setter noen units på Italieneren her.

Paris slår Feuz

Odds- 2.37 (bet365)

Units-3

Longshots

Bilderesultat for downhill mayer

Det er mange som snuser på pallen i utfordisplinen, derfor har jeg sett meg ut noen longshots til å ende på pallen i dagens renn. I tillegg er det en liten luring på mannen som er avbildet ovenfor. Alle spill er på en liten unit.

Theaux på pallen- 9.0 (Nordicbet)

Mayer på pallen-7.0 (Unibet)

Fill på pallen-6.5 (Unibet)

Mayer to win-17 (bet365)

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s